Napsat recenzi

Odpočinek u moře

Recenze hotelu Anastasia Studios ** (Řecko - Rhodos - Stegna)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 259x
Recenze se líbila: 420 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

ubytování s velkými výhradami !

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Po příjezdu v 1 hod. po půlnoci jsme byli vyloženi u apartmánu bez účasti delegáta,který dále pokračoval se zbylými klienty do Lindosu. Ubytování zcela záviselo na rozhodnutí majitelky,která mluvila jenom řecky a velmi chabě anglicky, takže domluva jen pomocí rukou. Klienti CK ****(12 lidí) obdrželi pokoje v přízemí.Nám bylo nabídnuto ubytování v pokoji ,jehož malá terasa byla součástí chodby, kterou procházeli všichni ubytovaní v 1. poschodí. Soukromí žádné, podle majitelky jsme měli relaxovat nebo se stravovat v průchozím koridoru. Připadali jsme si jako žebráci na schodech před kostelem.K vybavení pokoje jsme neměli připomínky (běžný standard pro nenáročné),ale pokoj bez prostoru pro odpočinek s trochou soukromí zcela chyběl. Po velmi důrazných protestech, kdy jsme se odmítali ubytovat nám bylo přislíbeno, že ráno budeme přestěhováni do 1. patra,což se také druhého dne stalo.

Lepší pokoje v patře s balkony obývali západní turisté (Němci , Švédové , Holanďané ).

Nevíme, jaké pokoje má narokované CK ****, ale ty pro české klienty rozhodně neodpovídají kategorii 3* .Ostatní pokoje v přízemí byly od domečku majitelky, který jeumístěn v nádvoří v těsné blízkosti vchodu k apartmánům ,odděleny jen nízkou zídkou.Majitelka pečovala o děti svých synů , zeťů nebo vnuků, kteří se tam sjížděli zvláště o víkendu. Křik malých dětí a hlučný hovor dlouho do noci nepřispíval ke klidnému odpočinku.

Vypadá to tak, že tyto apartmány před uzavřením smlouvy nikdo z CK **** neviděl .

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

stravování vlastní , manželka vaří dobře (pokud se jí chce)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,3/5)

úklid pokojů bez připomínek

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž čistá a krásná ,vstup do vody ideální, boty nejsou potřeba, na pláži velmi málo lidí. Hrubozrný písek. Z apartmánu jen 30 m přes klidnou silnici.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Pěkná zátoka obklopená skalami ,promenáda po málo frekventované silnici lemovaná tavernami a obchůdky. Do nejbližšího města Archangelos km do prudkého kopce,autobus 1 x denně tam a 1 x zpět.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Pěkná zátoka s klidnou vodou a bezprostřední blízkost moře nám daly zapomenout na komplikace při ubytování při příjezdu.

Můžeme doporučit spíše méně naročným turistům.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Fuksikova: Podporuji vyjadreni Jardy a Very - 13. 7. 2014 10:00

Plne souhlasim s celym popisem dojmu ucastniku zajezdu Jardy a Very. O vikendu navic k majitelce s rodinnymi prislusniky prijeli i psi, kteri privazani u plotu stekali a vyli. Snad bych jeste doplnila, ze delegat CK **** Vojta M. by si mel aktualizovat informace pro klienty a dokazat spravne odpovidat na jejich dotazy. reagovat

Jan: Delegát - 18. 8. 2014 15:34

Musím již opravdu reagovat na vše, co se zde píše. Dovolená v tomto studiu se nám moc líbila a to hlavně kvůli pořádnému odpočinku a také díky Delegátovi Vojtovi, který nám zařídil vše co jsme potřebovali a byl velice milý. Myslím si, že problém nebude v delegátovi, ale někde jinde. reagovat

Fuksikova: Re: Delegát - 18. 8. 2014 18:20

Nezbyva nez doufat, ze se delegat Vojta ve sve praci za bezmala 2 mesice zdokonalil k plne spokojenosti klientu CK. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání