Napsat recenzi

Odpočinková dovolená

Recenze hotelu Miraluna Seaside **** (Řecko - Rhodos - Kiotari)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 489x
Recenze se líbila: 533 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená pro ty co si chtějí odpočinout a vyhledávají klid. Pro rodiny s dětmi věřím,že ráj na zemi :)

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Pokoj byl klasicky. Až na věčně pokaženou klimatizaci která "řvala" od začátku pobytu nonstop až do konce byl pokoj příjemný,standartně vybavený a s krásným výhledem na bazén. Trezor se platí 2EURA na den.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Snídaně bohatá co se týče výběru. Od vajíček všeho druhu přes ovoce,zeleninu,sladká jídla včetně palačinek.

Na oběd jsem nechodili tudíž nemůžu napsat vlastní názor,ale odpolední snack byl bohužel nic moc. Navíc plastové kelímky na kávu i na rádoby alkohol a nealkoholické nápoje,které také bohužel neviděly Coca-Colu ani džus ani z dálky nebyli dle mého názoru kvalit 3*** natoz 4**** hotelu.

Večeře byli podobně jako snídaně bohaté co se týče výběru,ale za celých 12dní našeho pobytu nebyla ve výběru žádná změna a navíc bylo jídlo POKAŽDÉ studené.

Bohužel mi i chyběla balená voda.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Když pomineme zničené židličky a takové ty maličkosti byl hotel pěkný. Personál milý a vždy "po ruce".

V bazénu jsme byli jednou a příliž nevoněl. Jinak věřím,že rodiče ocení dětský bazének s lodí a prolézačkama.

Animační program pestrý a pro rodiny s dětmi věřím že užitečný.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž oblásková s mírnějším vstupem do moře už písečným.

Za dvě lehátka a slunečník 6EURO za den. Vše na pláži je placené i bar,neni v rámci ALL INCL.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Hotel leží v blízkosti malého města. Vzdáleného asi 1,5km pěšky což je příjemná i večerní procházka. Pro ty co se rádi vozí zde jezdí i vláček za poplatek.

Pokud si chcete pujčit auto tak je hotel v polovině ostrova. Tudíž se všude krásně dostanete.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Dovolená se nám až na pár drobností líbila. Hotel bych doporučila těm kdo mají rádi klid a chtějí si tak jako my odpočinout. Řadím se k náročným klientů a tento hotel bych doporučila na 8 dní,víc ani den ;)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání