Napsat recenzi

Pohodová dovolená

Recenze hotelu Miraluna Seaside **** (Řecko - Rhodos - Kiotari)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 504x
Recenze se líbila: 354 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • bazének s tryskami a chrliči vody bazének s tryskami a chrliči vody
  • dětské hřiště ve spodní části areálu dětské hřiště ve spodní části areálu
  • pohled na bazény, kde probíhalo i cvičení, pod  hlavní restaurací pohled na bazény, kde probíhalo i cvičení, pod hlavní restaurací
  • bazény + brouzdaliště v horní části areálu, v bílé budově vzadu možnost občerstvení bazény + brouzdaliště v horní části areálu, v bílé budově vzadu možnost občerstvení

Krásný velký areál s možností se koupat jak v moři, tak v různých bazénech. Strava - každý si vybere, vždy doplňovali. Vhodný zejména pro rodiny s dětmi, ale i pro ty, kdo si chtějí odpočinout (záleží, kde budete ubytováni).

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Měli jsme rodinný pokoj + dětskou postýlku. Úklid v pořádku, většinou před polednem. Jen matrace na postelích se rozjížděly. Na pokojích TV, dalo se chytnout i ČT24.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Strava výborná, stále doplňovali. I malým dětem bylo co dát. Jen občas jsme čekali na čisté skleničky. V areálu je několik míst, kde se dá občerstvit, takže nemusíte stále chodit do hlavní restaurace. Děti, ale i dospělí si můžou dát ke svačině zmrzlinu, toasty apod. Samoobsluha na nealko pití, kávu a víno.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení hotelu bylo dobré. V jídelně několik dětských židliček. V areálu je na výběr několik bazénů, takže jsme to střídali. Je možnost využít i 2 tobogánů, ale ty jsou za poplatek. Dole u bazénů je i 1 dětské hřiště a na recepci dětský koutek. Kultura je většinou pro děti-každý večer animační program v amfiteátru. Je možnost využít i animační program pro děti, ale Čechů je tam málo, takže není český animátor (italský, ruský, polský, německý, ..). My měli štěstí a u Němců byl český animátor, takže jsme to využili. Každé dopoledne je možnost cvičení u bazénu pro dospělé. Velmi oblíbená byla pirátská loď pro děti a malý bazének s různým tryskami a chrliči vody pro dospělé.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž je asi 50m od spodního dětského bazénu. Buď projít podchodem nebo přejít místní silničku. Lehátka za poplatek, pláž písčito-oblázková, pro děti vhodné boty do vody. Moře čisté a relativně teplé. Nabídka vodních sportů je, ale nevyužili jsme kvůli malým dětem.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Jediná slabina hotelu, není téměř kam jít. Vedle hotelu se nachází areál dalšího hotelu a jsou odděleny plotem. K nejbližšímu obchodu si musíte zajet vláčkem. Nepočítám jediný krámek na recepci, který má omezený výběr, ale ceny astronomické (za 6 lahví vody chtěli 150Kč.)

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Krásná dovolená vhodná především pro rodiny s dětmi, ty tam mají spoustu možností se vyblbnout. Pokud budete mít ubytování v horní části areálu, je tam klidněji, máte k dispozici 2 bazény a je tam méně lidí, k moři to však bude dál, ale to nevadí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Rhodos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání