Napsat recenzi

Krásná dovolená 24.8.- 4.9.2013

Recenze hotelu Hotel Meliti *** (Řecko - Kréta - Agios Nikolaos)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 378x
Recenze se líbila: 494 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ano,je pravda,že hotel má největší slávu už dávno za sebou.Ale ,je tam fantastický klid,při každé snídani,obědu či večeři se kocháte pohledem na Mirabellský záliv.Při koupání v bazénu vám neskáčí děti na hlavu.Byla jsem v čtyřhvězdičkovém hotelu na Madeiře,ano,bylo to super,ale obrovský hotel a spousta lidí.Tady pohoda,klid,personál velmi milý,ochotný,hovořící plynně anglicky i uklízečka!!! Pokud byl nějaký problém,okamžitě ho řešili.Jeden večer nám na patře nešel el.proud,během 15 min dorazil opravář a zárověn nám hned nabídli výměnu pokoje.Báječně jsme si s přítelem odpočinuli,oba dva jsme přibrali,protože nám moc chutnalo.Četla jsem ostatní recenze,asi jsem byla jinde nebo ti lidé už nevědí,co by chtěli.Doma přece také máme snídani ,oběd ,věčeři. A v tom horku,člověk ani neměl chuť na další jídlo,5 druhů nápojů a pivo bylo k dispozici od 10 - 22h,to snad stačí,ne?Hodně lidí si stěžuje v recenzích na jídlo,ale byli jsme v Řecku,v jiné zemi,já jsem byla ráda,že jsem jedla chvíli něco jiného.Měla jsem spolužačku,které nikdy nikde nechutnalo,nedivím se,já nosila na svačinu rohlík se šunkou a sýrem,ona tatranku.Tak jsem si říkala,co tak asi jedí doma,když pořád kritizuje.Nebo se třeba k večeři slušně obléci.Je to malý hotýlek,malé pokoje,malá restaurace,ale neustále se usmívající personál,i když nám byl k dispozici skoro pořád.Poslední večer jsem poprosila barmana ,aby zahrál nějaké řecké melodie,okamžitě mi vyhověl.Také se myslím,že není od věci,když je pozdravíte a poděkujete jim v jejich rodném jazyku,jejich úsměv se ještě větší,není snad takový problém,naučit se dvě nová slova.Spousta lidí ,kteří tam s námi byli,byli velmi spokojeni a byli tam klienti všech věkových kategorii. Při rozhovorech u bazénu nebo jídla,se dozvíte další zajímavosti,kam se můžete také podívat.I barman vám poradí,jak se kam dostat a uklízečka vám v pohodě zavolá taxi,když potřebujete.Nevím,kdo z nás by vydržel celé,dlouhé měsíce,a v horku starat se o druhé a ještě s úsměvem.

Výlety,které jsme absolvovali,byli také moc pěkné,palác Knossos doporučuji,ostrov Spinalonga je také moc zajímavý a kdo chce dovádět v obrovských vlnách,měl by jet lodí na ostrov Chrissi.

Byla to nádherná dovolená,na kterou budu velmi ráda vzpomínat.

Ubytování  průměrně (3/5)

malé pokoje,malá koupelna,ale vše čisté,uklízečka chodí každý den kromě neděle,

výměna ložního prádla a ručníků v pořádku,tv a lednice fungující,

balkony s posezením a úžasným výhledem na záliv

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

snídaně- teplá i studená,různé možnosti,zelenina,ovoce,fantastický řecký jogurt a řecký med s tymiánem!!!

jídlo je neustále doplňováno

jediná výtka- malý výběr pečiva

a ještě jedna maličkost, v all inclusive není zahrnuta káva přes den,je k snídani a pak až

odpoledne,jinak se platí,ale 2E snad nikoho nezabijí a frappé dělají u baru fantastické

obědy a večeře - maso,ryby,těstoviny,různé přílohy,omáčky,obrovský výběr zeleniny a salátů, moučníky,želatina,různé šlehané pěny,zmrzlina,melounů spousta!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

bazén čistý,dost lehátek a slunečníků,a jiná příjemná posezení u bazénu,restaurace také v pohodě,barman neustále sleduje,jestli někdo nestojí u baru a něco nepotřebuje,

velká TV vedle recepce pro nadšence sportovních přenosů

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

malá oblázková pláž,pozvolný vstup do moře,kdo nemá rád kamínky,doporučuji boty do vody,dost slunečníků a lehátek,a hlavně málo lidí,takže také klid...

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

v okolí několik taveren, asi 10 min pěšky obchod se suvenýry a potravinami,

asi 15 minut pěšky půjčovna aut, do města 3km - 45min pěšky,při chůzi být opatrní,jdete

po úzkém chodníku a aut s turisty jezdí někdy dost.

Agios Nikolaos - krásné městečko,spousta obchůdků s řeckými výrobky,taverny,zmrzlina,doporučuji ochutnat mražený jogurt,krásné uličky a úplně jiné kostely než jsme zvyklí u nás

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Prožili jsme krásnou,klidnou dovolenou,aspon trochu poznali jinou zemi,jinou kulturu, jiné lidi a ochutnali jinou kuchyni .Kdo nemá rád obrovské hotelové komplexy a dlouhé ,široké pláže,kde je hlava na hlavě a neustále duní hudba z reprodoktorů,tak tady bude nesmírně spokojen.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání