Napsat recenzi

Hotel Lito

Recenze hotelu Hotel Meliti *** (Řecko - Kréta - Agios Nikolaos)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 448x
Recenze se líbila: 528 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená od Čedoku od 4.9. do 11.9.2013 Krásné počasí, ochotný personál, ubytování i strava odpovídající 3 hvězdičkám, delegát na místě neuvěřitelně ochotný.

Katalogová cena je neúměrně vysoká a neodpovídá vůbec ničemu. Téměř všichni zde byli za cenu daleko menší.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel je na vyvýšeném místě, nevhodný pro lidi s pohybovými potížemi. Jde se jako na hrad, nejdříve do prudkého kopce, potom vysoké schody. Lidé s kočárkem museli dítě s kočárkem nosit. Odměnou je neskutečně krásný výhled na moře a celý záliv. Pokoj při převzetí byl čistý, menší, málo úložného prostoru. Funkční lednička schovaná ve skříni. Bez nočních lampiček. V koupelně malý sprchový kout, asi 60 x 60 cm, po sprchování voda všude. Prosila jsem o hadr na vytření, nebylo vyhověno. Použité papíry se neházejí do WC ale do koše, přijely jsme ve středu a další středu jsme odjížděly, úklid pokoje byl v pátek a v pondělí, papíry v koši byly několik dní, což nám vadilo. Někteří klienti říkali, že nemají kam dát kufry, že je mají na balkoně. Klimatizaci jsme neměly v provozu, nebylo potřeba, noci byly příjemné. Trezor jsme nepoužily, neslyšela jsem, že by se něco na pokoji ztratilo. U bazénu nechávali lidé mobily, foťáky a nikdo se toho nedotkl.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Snídaně od 7 - 9 hodin, uzeniny, vejce ve všech podobách, výborný jogurt, med, lupínky, marmelády, kompoty a nějaké ovoce, zelenina. Z pečiva pouze veka, občas žemle a 2x za pobyt domácí upečené řezy. Káva pouze o snídani a odpoledne jednu hodinu, na to si lidé stěžovali. Po přečtení recenze jsme vzaly varnou konvici a svoji kávu. V poledne i večer ryby, střídalo se kuřecí, králičí, hovězí, skopové i vepřové maso, teplá zelenina dobře ochucená, luštěniny a každý den hranolky, brambory, rýže i těstoviny, syrová zelenina všeho druhu, každý si to ochutil dle své fantazie. Pití: z kohoutku teče pitná voda, dále: sodovka, kola, různé džusy, od 10. hodin do 23 hodin pivo, červené víno (to mě nechutnalo) bílé víno, ouzo, ostatní za poplatek. K jídlu jsme si vždy vybraly dle své chuti. Ovoce: červený a žlutý meloun a hroznové víno. Sladkosti: dva druhy řezů (např. bublanina, nějaké hnědé těsto) to jsem si nebrala, tak nemohu ohodnotit. Večer vždy tři druhy zmrzliny a tři druhy něčeho, co nám moc chutnalo a nepřišly jsme na to, jak se to dělá. Byla to asi šlehačka zpevněná želatinou. Obě jsme přibraly na váze, to mluví za vše. Nesmí se nalévat nic do přinesených láhví.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Hotel byl postavený před 30ti lety pro Angličany. Nábytek je retro, dřevěný, vyřezávaný, nabarvený na sv. zeleno. Koupelna vybavená novým WC, umyvadlem i novou baterií u sprchy. V hotelu jsou všude schody, i jídelna je rozdělena dvěma vysokými schody. Ubrusy v jídelně čisté, je tam několik koček, které chodí žebrat o jídlo, ale jsou zmlsané, všechno nejí. Nevadily nám. Personál usměvavý, ochotný. V čisté kuchyni byl jeden kuchař a dvě pomocnice, obdivovaly jsme je, že stačí navařit a napéct pro tolik lidí.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Moře: 2 dni velký vítr, vlny, takže voda byla samý písek a tráva. Nedalo se tam koupat. Poplatek 5 EURO. Všechny pláže v blízkém okolí hotelu se nám nelíbily ale objevily jsme překrásnou pláž u dvou 5ti hvězdičkových hotelů (IBEROSTAR) směrem do městečka Agios Nikolaos a to bylo senza! Jsou tam vlnolamy, překrásně upravená zahrada, animační programy, vzdálenost asi 12 minut, stojí to za to!!! Poplatek 5 - 7 EURO, odpoledne po 15 hodině se už bez poplatku.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Od hotelu široko daleko žádné hotely, klid, balzám na nervy. Kdo si chce užít městský ruch, městečko je asi 3 km od hotelu, říká se, že je to jako San Tropé. Romantické, stojí za zhlédnutí.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Katalogová cena je přehnaně velká, strava a služby jsou skutečně na úrovni 3 hvězdiček. Kréta je překrásná, okolí je kouzelné. Lidé milí a ochotní, pro nás je tam všechno drahé..

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání