Napsat recenzi

Lito je mi to opravdu líto

Recenze hotelu Hotel Meliti *** (Řecko - Kréta - Agios Nikolaos)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 472x
Recenze se líbila: 440 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Po nočním příjezdu jsme obě s dcerou byly vyprahlé a měli jsme hlad. Jaké bylo mé zděšení, že sn ídaně byla děsná - seschlé párky,tvrdý sýr, gumové veky a žádný jiný výběr pečiva. Když jsem si na toto stěžovala řeckému průvodci jen se smál. Oběd bylo další zděšení.A tak je to stále dokola,stejné obědy,večeře,tlusté tvrdé maso a ryba,stejně hnusné hranolky,rýže,těstoviny,odporné brambory.Trávíme zde již pátý den pobytu a nic se nemění.Žádné zákusky,stále jen meloun,pokud máte někdo obavy,že z all inclusive přiberete,nebojte,je to dobrá dieta.Pro dítě absolutně nepoživatelné.Dop.svačiny nejsou,odpoledne jen tvrdé sušenky,které musíte do něčeho namočit před požitím. Nečekejte zde řecké speciality.Neustále se připomínám o dodání nějakého masa,pečiva, hranolek,stále něco chybí.Snídaně je od 7-9h.Nápoje z automatů fungují až od 10h.,takže smůla pokud chcete jít v tuto dobu na pláž nemáte co pít.Ubrusy,talíře špinavé.A co víc v rámci služeb all inclusive si po sobě veškeré nádobí odnášíte sami jak ve školní jídelně!Čistá voda je jen za 0,50,v postmixu je jen soda.Ten je také ale co chvíli prázdný.Když jsem chtěla sepsat reklamaci byl s tím velký problém,prt.tento hotel má pod sebou řecká cest.agentura,u které veškeré reklamace končí.Nikdo mě na to v Česku neupozornil.Paní majitelka do telefonu po mě velmi arogantně křičela,že vše se řeší s ní a ne s mou cestovní kanceláří.Je mi líto,že ostatní čeští hosté jen sedí,mudrují u stolu,a nahlas nic nechtěljí říct. Nečekejte zde pohostinné a usměvavé řeky. Ale ty, kteří si o nás myslí jak jsme hloupí,že si od nich necháme vše líbit. A co hlavně - hned při první snídani zde vykradli 3 pokoje nových turistů.A nikdo nic neřeší,nic se neděje.Místo toho abych si zde užívala v klidu dovču,zůstala ve mě jen hořkost.Na recepci nikdo vůbec není, za barem kde se podává jen pivo a odporné víno,také stále nikdo není.To je snad nejhorší co mi CK Čedoknabídla. Další infa a fota ráda zašlu - e-mail:sabonela@seznam.cz

Ubytování  průměrně (3/5)

Vybydlené,staré,sprchový kout kde se vleze max.má dcera,jsem ráda,že tu chodím jen přespat.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Hrozná,odporná!!!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Hrozné!!!!

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž je písčito oblázková,při vstupu do moře jsou velké kameny,voda čistá.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Nevím,raděj jsem si půjčila atuo,ale do městečka je to 40 min.svižné chůze,poblíž hotelu je myslím jedna taverna.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Zbytečně vyhozené peníze, u nás by je člověk užil líp.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 33 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kréta - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání