Napsat recenzi

Kos

Recenze hotelu Kouros Palace Hotel ***** (Řecko - Kos - Mastichari)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 890x
Recenze se líbila: 390 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jsem s naši dovolenou spokojen a nelituji vyberu. :-)

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Byli jsme tři v 2+1 pokoji a bohatě nám to stačilo. Pristylka byla plnohodnotná postel což bylo pro kluka skvěle. Dostatek soukromí a klidu díky rozlehlemu komplexu.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Na úvod me překvapil bohatý vyber jídla. Ale když byl čtvrtý den prakticky stejný docházelo fantazie co si dat. Čerstvá zelenina a dostatek ovoce to nahrazoval. :-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Personal velmi mily, snaha se vším pomoci, úklid každy den a dokonalý. Vybaveni me zaskocilo ze nebyli obušky třeba i za zálohu u bazénu. Prý do budoucna zavedou. Zdarma aquapark 10 min busem. Skvělá věc. Žádné fronty, ;-) Co bylo ale dokonalý byl ANIMAČNÍ TÝM. Spousta zábavy nejen pro děti, bohatý program, večerní představení a hlavně skvělí mladý lidi. Tome, Domi, Jani, Daši a Veru DĚKUJEME!!

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž menší, snaha o její udržování ale chyběl mi plážový servis( sprcha, bufet, vodní sporty). Moře dobrý, při větru super vlny. Dva dny byli vodní rasy a nedalo se přes jejich množství brouzdat u kraje vody.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Je vidět ze se hotel postavil nedávno. Kolem prakticky nic není. Jen další stavby. Což ale do příště nemusí byt pravda.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Spokojenost na 90%. Klidně si umím představit ze se tam znova podívám. Pokud nejedete vyloženě kvůli moři a stačí vám i dva velké bazény a jedno brouzdaliště tak doporučuji.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání