Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Kouros Palace Hotel ***** (Řecko - Kos - Mastichari)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 483x
Recenze se líbila: 437 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel odpovídá nabízeným službám, je v ústranní, takže klid, žádný noční život v okolí, vhodný pro všechny kategorie, kteří chtějí užít klidnou dovolenou.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

S ubytováním nebyl žádný problém, prostorné pokoje, balkón, velká koupelna, ručníky, župany, fén, prostě pohodička, ind.klimoška, denně úklid, co více si přát.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Pro naši rodinu bylo jídlo vyhovující, dostatek kvalitního masa, různé přílohy, dost zeleniny, ovoce i sladkého. Stále se jídlo doplňuje, ochotný personál u stolu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Služby jsou dostatečné, na recepci se lze domluvit a je vše potřebné zajištěno, hotel čistý, prostorný, personál vstřícný. Velmi jsme ocenily animační tým, kterým moc děkuji za jejich super program pro děti i dospělé, je to příjemné zpestření v hotelu, který je mimo akční dění. Prima je taky nabídka výletu do nedalekého aqaparku, zcela zdarma.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Moře jak kdy,někdy klidně, někdy vlny, ale koupat se dalo vždy.

Hotelových slunečníků málo, to je pravda, ale kdyby si je hned ráno před snídaní nezabrali pohozenými ručníky jiní chamtivci,t ak by to bylo v pohodě.

Plaž menší, ale žádné hlava na hlavě, my měli menší dítě, takže o polehávání to moc nebylo, byli jsme spokojeni.

K pláži je příjemná procházka, sice kolem staveniště, ale dá se to přežít.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Hotel je opravdu bokem, kolem dokola nikde nic, dle delegátky cca 2km městečko Mastichari, ale nemůžu soudit, nebyla jsem,ale dle jiných dovolenkářů je to pohodová procházka, která neuškodí.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Naše rodina přijela z dovolené v tomto hotelu max.spokojená, odpočinutá, i naše dcerka si pobyt u moře pochvalovala, můžu všem doporučit. Drobnosti jsou asi všude, my je ale neviděly, a Ti kteří ano, by měli volit hotely ve vyššich cen. relacích.

Na dostatek jídla a ještě k tomu nekvalitnímu v tomto hotelu se opravdu nedá stěžovat,ale to je každého věc

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání