Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Kouros Palace Hotel ***** (Řecko - Kos - Mastichari)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 692x
Recenze se líbila: 403 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Dolní bazén Dolní bazén
  • Hlavní budova s jídelnou a bary Hlavní budova s jídelnou a bary
  • Jednotlivé bungalovy Jednotlivé bungalovy
  • Pláž Pláž
  • Dolní bazén Dolní bazén
  • Dolní bar Dolní bar
  • Fabrika cca 1km na západ Fabrika cca 1km na západ
  • Horní bazén Horní bazén

Hotel jsme vybrali přes polskou cestovku, vybavení a služby byly na velice dobré úrovni. Byli jsme zde spokojeni. Pláž není moc velká a pro tak velký hotel je zde málo lehátek bez poplatku.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Pokoj o slušné velikosti, prostorná koupelna, vana. Trezor na pokoji bez poplatku, klimatizace, chladnička, prostorné skříně. Pokoje jsou čisté, pravidelně uklizené, měněné ručníky i povlečení. Jediná výtka, nebylo doplňováno mýdlo a šampon.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Při obědech a večeřích výběr ze 4-5 druhů masa, gril, plno zeleniny čerstvé i zapečené, ovoce, příloh. Během večeří a obědů je pivo a víno servírované. Snídaně bohaté, jen kdo rád snídá sladké, tak výběr je stále stejný a omezen. Během dne jsou drinky z místního alkoholu, postmixy, místní pivo, sendviče, zákusky, zmrzlina a zapečené listové těsto. Byli jsme spokojeni, v jiných hotelích je během dne nabídka slabší. Myslím si že více jídla není potřeba, jelikož snídaně jsou od 7-10, oběd od 12:30-14:30 a večeře od 19:00-21:30, v době otevření jídelny se jídlo stále doplňuje až do uzavření. Večer nápoje na baru do 23:00, pak za €

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Wi-fi je nejlepší na recepci, ale dá se chytnout v horním baru a u dolního bazénu, v dolním baru je dost signál ubohý. Půjčovna aut je naproti hotelu, za stejné peníze šlo auto pronajat přes delegátku, v Mastichari jsou ceny o cca 10€ levnější než zde. Dolní venkovní bar je trošku menší, hlavně večer je zde dost plno.

Pláž a moře  průměrně (3,3/5)

Pláž je krátká a má jen pár lehátek zdarma pro své hosty. Cca 10min pěšky je Dolphin bay a tady jsou pláže dlouhé až do Mastichari.

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

V okolí není nic, jedna kaplička, Dolphin bay s kavárnou, vykopávky cca 15min pěšky, ale na ploše cca 300m2, Mastichari je 30min po pláži. Cca 1km na západ je nějaká fabrika co vypouští žlutý kouř a lehce hučí celý den.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Doporučuji. Jsou zde animační týmy: český, německý a holandský. Bazény jsou velké, horní je spíše na blbnutí a probíhají zde animační programy. V hotelu je dostatek lehátek u bazénů. Pokoje jsou čisté, pravidelně uklizené, měněné ručníky i povlečení. V recepci za vratnou kazu je možnost zapůjčit ručník na pláž.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 8
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání