Napsat recenzi

Hodnocení studia Mariliza

Recenze hotelu Mariliza Beach Bungalows *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 686x
Recenze se líbila: 473 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velmi klidné místo. Pokud nemáte hlučné sousedy, tak je v noci úplné ticho a přes den příjemný klid. Připadáte si jako na vesnici - ráno vás budí kohout a kůň, všude kolem se pasou krávy, kozy a ovce. Je to i trochu cítit. Večer pozor na komáry, určitě s sebou něco do zásuvky!

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování je jen pro velmi, velmi nenáročnou klientelu hledající klidné místo.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Měli jsme vlastní stravování, takže neposoudím. Sousedi měli snídani a vadilo jim, že byla až od 9 hodin. Pro ně to bylo pozdě, protože nebyli "velcí spáči". Když my jsme odcházeli k moři nebo na výlet, seděli na terásce a čekali až bude čas snídaně. Snídaně se podávala venku u bazénu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Pokoj byl standartně zařízený, jen trochu starým nábytkem. Skříň nám nešla zavřít. Vybavení kuchyňky bylo velmi ubohé a pracovní prostor pouze na jídelním stole. Voda v kuchyňce tekla jen vlažná, nádobí se tedy umývalo špatně. V koupelně tekla voda teplá. Koupelna společně s WC už měla své dobré období za sebou. Úklid byl pravidelně každý den a během 12ti denního pobytu nám 3x měnili ložní prádlo, ručníky a osušky. Od majitelů nečekejte raději vůbec nic. S úsměvem vás pozdraví, ale to je vše. Příjemný je bazén, který pravidelně čistí.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Písčitá pláž je asi 50 metrů od ubytování. Je spíš úzká, ale velmi dlouhá - po pláži dojdete až do Marmari nebo na druhou stranu do Tigaki. Lehátka za poplatek nebo vlastní osuška zdarma. Moc se na pláži neuklízí, ale není to katastrofa. Koupání je spíš pro rodiny s dětmi nebo pro neplavce - "vodní turistika" neboli jdete snad 300 m a voda není ani do pasu. Takže plavec si nezaplave! Fouká neustále vítr, ten slabší tak nevadí, ale pokud je silný (a to je skoro pořád), zvedá se písek a doslova vás bodá do kůže. Po ránu se dají na písku sbírat mušličky.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Minimarket je 50 m od hotelu. Je trochu dražší, ale to potřebné tam koupíte. Větší market je v Marmari nebo Tigaki - to už je na procházku. V neděli jsou markety (ty velké) zavřeny. Jinak v okolí vůbec nic není. Kdo má rád zábavu a "živo", tak si tady neužije. Je tady úplný klid - jako na vesnici. Pěknou procházkou se dostanete na "solné jezero", kde je v září spousta plameňáků a jiných ptáků. Je možné je pozorovat hodně z blízka.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Kdybych měla být celý pobyt jen ve studiu, u bazénu a na blízké pláži, tak se bych se velmi nudila. Pořád to stejné a ne moc zajímavé. Pokud jste ale akční, je možné si půjčit skútr a projet celý ostrov. Najdete lepší pláže, přírodní termály, park s krotkými pávy, archeologické vykopávky, starý hrad cca 8 km od Marmari, pěkné hlavní město, zajímavé vesničky ..... Kos má opravdu co nabídnout!! Dá se půjčit i kolo a jet podél pobřeží až do hlavního města, i tam je spousta cyklostezek. Ovšem pokud fouká silný vítr, pojede se vám špatně. Dobré je využít i místní autobusovou dopravu. Takže ostrov Kos je moc pěkný pokud jej "prozkoumáte".

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 14
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání