Napsat recenzi

Průměr

Recenze hotelu Mariliza Beach Bungalows *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 196x
Recenze se líbila: 434 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená nebyla špatná, jen jsme za tu cenu co stála čekali možná o něco "více"...

Služby CK v pořádku, delegátka příjemná a snaživá.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

ubytování neodpovídá 3 hvězdičkám, sama delegátka připustila, že celkově v Řecku je třeba tu jednu hvězdu tak nějak snížit aby se člověk dostal na realitu. Zde bych to viděl v reálu tak na jednu hvězdu, možná jedna a půl, ale ne více. Prostě ty "pokoje" mají své okamžiky slávy již hodně dlouho za sebou a ač jsou pravidelně uklízené, prostě stáří je stáří, sneslo by to rekonstrukci... leckeré české turistické ubytovny by směle mohly konkurovat a bez hvězdiček. Nejlépe na tom vizuálně je bazén a jeho okolí.

Postele by mohly vzhledem k pérům co se snažily vyhopsnout z madrací sloužit jako masážní přístroj.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

jídlo chutné, jen se dost opakující. Ovoce kapitola sama pro sebe = mizérie, pouze dokola dva druhy melounu což je hodně slabé. Na druhou stranu nestalo se nám, že by nebylo dost jídla jak v některých recenzích popisují jiní klienti. Nápoje veskrze dostatek, jen dva dny tekla ze samoobslužných automatů jen voda a ještě bez bublinek a žádný stres...

Zmrzlina ... nechutná asi stará přemrzlá, prostě bez chuti.

Výběr all inclusive koktejlů na baru slabší, jen 4 druhy a to chuťově obdobné, základ pořádná porce ouza, doplněné limčou a lehce navoňané různým sladkým alkoholem, který ovšem přerazilo to ouzo.

Bar u bazénu za celou dovolenou ani jednou nebyl otevřený.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál příjemný, ochotný prostě na pohodu.

Wifi.. sice dostupná síť co se síly signálu týče, ale nepřipojitelná, takže k ničemu. Bylo úsměvné sledovat, jak každý sedí v recepci nebo u baru a snaží se dokola připojit k síti :-) Nejbližší použitelná free wifi cca 500 metrů po pláži k jinému luxusnějšímu hotelu.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž neudržovaná, nebýt těch pár sunečníků a sprchy, tak by nikdo neřekl, že je to oficiální pláž, na druhou stranu klidná pláž bez návalu lidí. Moře nádherné, čisté, voda teplá.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Do centra je to od hotelu více jak uvedených 15 minut, hotel se nachází na periferii městečka, má to svou výhodu, je tam klid, pro nadšence nočního života nic zajímavého. Ono i Marmari jako takové není žádné turisticky živé centrum, vzdálenější Tigaki je na tom podstatně lépe. Venkovan se bude cítit jako doma, usínat za zvuků bučení kravek, řehtání koníků a kvokání slepic :-)

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Jak jsem již napsal, celkově jsme si dovolenou užili, špatné to nebylo, ale ani to nebylo nic super. Co mohu porovnávat, tak již jsem absolvoval i lepší.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání