Napsat recenzi

Hotel Comfort Mariliza

Recenze hotelu Mariliza Beach Bungalows *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 324x
Recenze se líbila: 414 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Výhled z balkonu. Výhled z balkonu.
  • Z horních dvou pokojů je vidět kousek moře. Z horních dvou pokojů je vidět kousek moře.
  • Zbytek pokojů jsou přízemní bungalovy. Zbytek pokojů jsou přízemní bungalovy.
  • Pokoj Pokoj
  • Pokoj Pokoj
  • Pokoj Pokoj
  • Koupelna Koupelna
  • Západ slunce nad  Kalymnosem. Západ slunce nad Kalymnosem.
  • Pláž - směr Kos Pláž - směr Kos
  • Pserimos Pserimos
  • Pláž - směr Marmari Pláž - směr Marmari
  • Solné jezero při západu slunce Solné jezero při západu slunce

Příjemná dovolená, nádherné moře, hotel sice stěží odpovídající avizovaným 3 hvězdičkám, ale pro nenáročného klienta, toužícího po klidu, zcela postačující. Pokud by fungovalo vše, jak by mělo. My jsme měli asi trochu smůlu. Jeden večer netekla voda, další nešla elektrika - což bylo hodně nepříjemné, protože samozřejmě nefungovaly odpuzovače komárů v síti...a že těch komárů tam byly miliony!! Ale i to se dalo vydržet.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Měli jsme zaplacený pokoj s vyhlídkou na moře...hned po příjezdu nás paní delegátka uzemnila větou, že tenhle hotel vyhlídku na moře opravdu nemá...což i já jsem po shlédnutí fotek tušila. Ale agentura to nabízela, tak jsme si ho připlatili... No po delší době připustila, že by z jediných dvou pokojů v 1.patře, se možná dalo moře zahlédnout... :-) Ano, dalo, ve velké dálce, ale aspoň něco (viz foto).

Jinak pokoj útulný, čistý. Pro nás, kteří jedeme k moři kvůli moři a ne se válet na pokoji, úplně dostačující. Kdybych chtěla luxus, zaplatím si 5 hvězdiček.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

První den oběd ,večeře...paráda. Druhý den vyměnili paní kuchařku za kuchaře ve špinavé zástěře, a to bylo zlé. Co se nedojedlo při obědě, bylo k večeři v trochu jiné formě. Nedoplňovali, kdo přišel hodinu po otevření, když se nechtěl tlačit v prvním náporu, tak měl prostě smůlu. Po stížnostech delegátce došlo k menší nápravě, ale žádná sláva. Malý výběr, pořád stejně se opakující jídla, žádná řecká specialitka. Z ovoce jen melouny. Snídaně pořád stejné - na kostičky nakrájený salám, sýr, vejce natvrdo ( až předposlední den se kuchař vybičoval a udělal volská oka).Opravdu nejsem nijak náročná, ale tohle skoro neodpovídalo all inclusiv, ale spíš plná penze, a to ještě hodně chudá.

Ze dvou barů nebyl otevřený ani jeden, takže míchané nápoje žádné. Z alkoholických nápojů víno (mně tedy osobně moc nechutnalo, ale nejsem vinař), rakije a přechlazené pivo - v neděli odpoledne se prý rozbila pípa (já si spíš myslím, že jim pivo došlo), takže si jsme si tam připadali jak na pionýrském táboře.... :-) ale v pondělí už to zase fungovalo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál milý, vstřícný - jak recepční, tak uklízečky, číšníci kmitali, jen jaksi moc jdlo nedoplňovali, ale usmívali se na nás.

Na pokoji chyběl avizovaný fén, TV nefungovala - ale to nám ani trochu nevadilo.

Bazén super a vůbec celá zahrada kolem hotelu byla moc pěkná.

V našem termínu tam ještě nebyly animační programy, což nám vůbec nevadilo, protože se dokážeme zabavit sami a máme rádi klid.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře nádherné, úžasný výhled na protější ostrovy Kalymnos, Plati a Pserimos. Pláž pěkná, písčitá, u břehu chaluhy. Lehátka pohodlná, jen pan výběrčí chodil až kolem 10hod., takže pokud přijdete dřív, tak si je musíte očistit od písku z předchozího dne sami.

Hodně foukal vítr, ale bylo to příjemné.Vzdálenost od hotelu bych odhadla na 100 až 150m.

Nádherný západ slunce.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel leží na samém okraji Marmari asi 1km od Solného jezera. Takže po západu slunce nálety miliónů komárů, na balkóně se nedalo téměř sedět ani s nánosem repelentu. Do centra Marmari cca 15 minut .Krásné procházky po pláži. Naprostý klid, ráno vás budí bučení krav. Prostě idylka pro ty, kdo si chtějí odpočinout od lidí, od města a relaxovat. Naprosto nevhodné pro ty, kdo vyhledávají noční podniky a ruch diskoték.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Příjemná dovolená. Na prohlídku ostrova stačí půjčit si auto na 2 dny...a stojí to za to.

Hotel v podstatě odpovídal své úrovni. Kdo hledá luxus, musí si připlatit a jít jinam. Kdo jede za mořem a sluníčkem a stačí mu, že se má kde vyspat a dostane najíst, naprosto ideální.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 14
z 17 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání