Napsat recenzi

Marta Šilhová

Recenze hotelu Cavo Mediterraneo Hotel *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 604x
Recenze se líbila: 559 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel dobrý,pokoje slušné a jídlo dobré.Personál byl k nám příjemný.Před vchodem do hotelu bylo vše pěkně upravené a zelené,udržované,ale

pohled z pokoje směrem k moři není pěkný díky poli nebo co to tam rostlo za plevel,dost hrozné.Také cesta k moři byla podél tohoto pleveliště a tím pádem nebylo co by Vás upoutalo aby cesta byla nějak příjemná.Doba cesty k moři nám nevadila je to asi 15 minut.Marmari je malé a cesta do centra je asi 15-20minut kde je pár opravdu pár mimi marketů také nic moc,není kam večer se jit

projít u užít si večeního života,do centra opět kolem pleveliště a centrum je jedna delší silnice.Pláž dobrá koupání super,ale vítr který je opravdu dost studený a celodenní,takže kolegyně přijela s nachlazením, že musela jít po příjezdu k lékaři a byla na antibiotikách,že vane u moře vítr je dost jasné,ale zde je opravdu ostrý.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Ubytování je standartní neměli jsme si na co stěžovat,pouze jak výše uvádím pohled z okna

není hezký.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava dobrá personál příjemný

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Vybavení pokoje standartní,spokojenost,personál příjemný.

Jedině co nás zarazilo tak ráno v den odjezdu jsme měli snídani,ale ne u stolu ale jen tak tam dáno k dispozici nic moc žádný zájem o odjíždějící,navíc vypli v pokojích světlo

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž a koupání dost dobré opravdu jsme si moře užily vstup do moře dobrý,vzdálenost 15 minut podel neupravných polí,těsně před pláží projdete kolem hotelu,kde je již opět vše upravené a čisté,čistota kolem dokola nic moc spíše nečisté.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Vzdálenost do centra je asi také tak 15-20 minut,ale cesta byla z důvodu neupravných polí a nepořádku kolem silnice nezajímavá a nebylo cestou se na co dívat co by zaujalo,jedině snad krávy.Spíše strašné. Centrum jedna dlouhá ulice a kde nic tu nic pár taveren a několik obchodů asi 4 markety.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Spojkojenost byla s hotelem a s jejím personálem ,jídlem ubytováním,pláží a přístupem do moře,moře super,okolí nic moc kolem cest a silnic nepořádek.Marmari je malinké a kde nic tu nic.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání