Napsat recenzi

HOTEL NINA KOS MARMARI

Recenze hotelu Cavo Mediterraneo Hotel *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 896x
Recenze se líbila: 463 čtenářům
Fotografie: 50
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pláž Marmari pláž Marmari
  • hotelový bazén hotelový bazén
  • hotelový bazén hotelu Nina hotelový bazén hotelu Nina
  • pokoj v hotelu Nina pokoj v hotelu Nina
  • hotel Nina hotel Nina
  • Hotel Nina Hotel Nina
  • pokoj pokoj
  • pláž Marmari pláž Marmari
  • pláž pláž
  • okolí Marmari okolí Marmari
  • snídaně snídaně
  • snídaně snídaně
  • snídaně snídaně
  • hotel Nina hotel Nina
  • hotel NIna hotel NIna
  • rodinné pokoje v přízemí hotelu rodinné pokoje v přízemí hotelu

Hotel Nina je v tichém prostředí,kde jsou opravdu jen pole a krávy s kozami.Ideální místo pro ty,co mají rádi klid a ticho.Krámek je tam jeden pár metrů od hotelu ,kde mají vše potřebné,co člověk o dovolené potřebuje.Další větší krám je asi kilometr od hotelu po silnici.V hotelu je krásný čistý bazén,jídlo na 3* hotel v pořádku,nestěžovali jsme si akorát maso mohlo být lepší,někdy bylo tuhé..jinak výběr dobrý na snídani výborný.Pokoje čisté,každý den úklid,balkon jsme měli do polí a na kravičky,takže v pohodě klídek,ale vezměte si repelent na noc je tam hodně komárů,kteří nás první noc hodně poštípali.Kousek od hotelu je zastávka autobusu do hlavního města,Ale pozor,pakliže dostanete rodinný pokoj jedná se o pokoje v přízemí hotelu,kde to je jako ve sklepě je tam palanda a letiště,pokoje jsou bez okna jen s dveřmi,které mají nahoře na rozdělené půlce mříže,takže je to jak ve vězení.Všimla jsem si ,že tam dávají lidi,kteří jsou 4 celkem .Takže například 2 děti a 2 dospělí a nebo 3 dospělí a jedno dítě...takže toto ubytování se mi moc nelíbilo..my jsme byli tři tak to bylo první patro a v pohodě výhled krásný.U bazénu je krásné hřiště a houpačkami.V hotelu je stolní fotbálek,kulečník a venku minigolf..

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Velké,prostorné pokoje,s balkonem a nebo s terasou...Ale pozor na pokoje v přízemí,to jsou kobky s mříží.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava dostačující...velký výběr u snídaně,u večeře trochu menší,ale stačil na 3* hotel dostačující.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

personál ochotný v pořádku

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž je asi 800 metrů od hotelu,svižnou chůzí 15-20 minut ,pláž čistá,pozvolna se svažující do moře ,vhodné pro malé děti ,někdy jsou ale vlny.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

V okolí hotelu toho moc není jen pole se zvířaty a jeden krámeček .

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Celkově jsme byli spokojeni v hotelu se nám líbilo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání