Napsat recenzi

Zda opět do hotelu NINA v Marmari ?

Recenze hotelu Cavo Mediterraneo Hotel *** (Řecko - Kos - Marmari)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 732x
Recenze se líbila: 429 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Fotka z výletu na Nysiros. Fotka z výletu na Nysiros.
  • Výhled z hotelu NINA. Výhled z hotelu NINA.

Fisher nabízí ubytování, dopravu a výlety v rezortu Marmari. Výlety se povedly za týden dva a to na další ostrov Nysiros a pak okruh Kosem.

Ostrov Nysiros doporučuji je tam jícen sopky, skoro jak někde na měsíci s hloubkou 35 m a skaliska to tam umocňují. Zde spokojenost.

Velká nespokojenost se zastávkami při okruhu ostrovem Kos (kromě archeologického muzea Hypokrata), nedoporučuji spíše by měla být Vaše volba podívat se a zkoumat ostrov autem.

Na okruhu jsem měl pocit, že výlet je spíše pro delegáta a ne pro výletníky, kteří chtějí vidět krásy ostrova KOS (kantýny, jídelny, medovny,ochutnávky vína a koupání na jiné pláži není třeba navštěvovat, když mám vše u nosu během pobytu v NINĚ).Tento výlet nedoporučuji, např. lze za 2 eura busem se dostat do hl. města KOS každou hodinu v létě. A nafotit památky např. mešitu, kostel, pevnost, jakési menší Forum románum, i se podívat po přístavu je zde vyjížďka historickou lodí nebo i juknout po obchodech.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Dalo se. Samozřejmě úklid nic moc.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

OK pokud jíte rybky, masa méně, ale bylo. Těstoviny jim moc nejdou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Pink ponk.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Samozřejmě někde jsou chaluhy, a ty by měli panáčci ráno stáhnout, pokud vybírají poplatek za lůžko. Něco za něco platilo vždy i v ŘECKU, to by si měli uvědomit.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Kupodivu se dalo krapet chodit do okolí hotelu NINA a na pěknou pláž (i se stromy a pozvolným vstupem do vody) se dojdete asi za 15 min. klidné chůze.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

V celkovém součtu se dalo tam být, samozřejmě jsou i jiné oblasti, ale udržet standard může mít i problém 5 hvězdičkový hotel pokud má slabé vedení . Je to o zkušenostech, výchově lidiček a mít vizi, že se udělá pro věc maximum.

S tím, že ze 100 lidiček bude 10 notorických stěžovatelů bude vždy.

Určitě doporučuji klimatizaci na pokoji a trezor celkem za 46 euro a máte klid od lupičů i od komárů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kos - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání