Napsat recenzi

Nejhorší dovolená Sea Garden ***+

Recenze hotelu Sea Garden *** (Řecko - Korfu - Kavos)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 6 532x
Recenze se líbila: 508 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

V CK a***** nám doporučili tento hotel jako novinku 2015. Nečekejte azurové moře, krásnou pláž a procházky večerními Řeckými uličkami Kavosu. Dovolená pro ty, kteří ji chtějí strávit u bazénu na lehátku ( musí si přivstat a zabrat lehátko ručníkem).

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Hotel spíše ** ručníky vyměněny 1x za 8 dní . Pokoj s chrastící klimatizací (nelze při tom spát), s protékajícím Wc, proležené madrace (i na jiných pokojich dle informací od jiných hostů)

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Za 8 dní pobytu snídaně: 1 druh plátového sýru, taktéž salamu. Vajíčka míchaná (suché jak cesta), párečky, obědy: kuře, bram. kaše, hranolky, špagety, večeře: rýže, brambory, pangasius (vařený), lečo. Nečekejte řecké speciality. Zelenina každý den okurka, cibule, kukuřice, mrkev. Pečivo bylo dobré :-) Džus ředěný.Program all inclusive u poolo baru. Na osobu 2 kalíšky (0,2dcl). Když si večer chcete posedět manager hotelu počítá a hlídá kolik kalíšků máte na stole.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Manager hotelu nevychovaný hulvát. Dává najevo že Vy jste socky, když si jdete na bar po 10min pro pivo, ale rád hostí své kamarády a údržbáře každý večer za Vaše peníze. Obsluha v jídelně a u baru perfektní :-) Delegátka Petra Vám maximálně prodá předražené výlety, ale řešit problémy nebude. Není to člověk na svém místě.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Nečekejte azurové moře, krásnou písčitou pláž. Moře přístupné jen v botech (slizké kameny, kovové předměty a jiný bordel) a kdo čeká vlny má smůlu (spíše Máchovo jezero). Pláž cca 30m x 4m s 15ti slunečníky, pláž se neupravuje. Bazén perfektní, každý den se čistí.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Pokud chcete moře kvůli kterému jste zaplatili, udělejte si procházku cca 40 minut od hotelu najdete hezkou plaž, lehátka 5€. Vodu a jídlo si vemte z hotelu, zde nic nekoupíte. Kavos po 19h začíná žít velice rušným životem (možná pro 20ti leté super) pro romantiku zaručeně NE!!!

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Korfu krásný ostrov, ale ne v tomto hotelu. Doporučuji půjčit si auto a projet. Návštěva zámku Achillion super. Informace o zajímavostech dostanete v českém jazyce.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 90 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Milada Srpová: nejhorší dovolená v Kavosu Sea Garden - 6. 9. 2015 19:36

se vším souhlasím, nenašla jsem žádný kladný bod, moře, kde se nedá plavat, jednoduché ubytování, jednostranná strava, neochotní Řekové - nic neodpovídalo částce 20 tisíc za zájezd. Byli jsme nesmírně zklamaní, jen zájezd po ostrově a výlet do Albánie bych vyzvdvihla ovšem s tím že co jsme dostali za jídlo na celý den to byl opravdu vrchol, jeden sendvič - l plátek něco jako salám a plátek sýra, nektarinku, kousek suché buchty a jednu vodu. Když jsem na to upozornila Petru pravila že co tam mají dát v tom vedru, ano chápu ale tak bych tam dala trvanlivý salám nebo konzervu a ne nějaký pochybný měkký salám. Viděla jsem hodně destinací v různých státech ale toto bylo opravdu nejhorší, v žádném případě nedoporučuji . Milada Srpová reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání