Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Sea Garden *** (Řecko - Korfu - Kavos)

Hodnocení:
průměrně: 2,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2021
Přečteno: 624x
Recenze se líbila: 123 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Tohle byl největší dovolenkový propadák, jaký jsme zažili.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Po ranním příjezdu do hotelu bylo ubytování k dispozici od 13:00 hod. Zavazadla bylo možné uschovat v zamykatelné úschovně zavazadel, což byla špinavá místnost s rezavými regály a odpadky, špínou na podlaze. První šok. Zde a před místností nastalo hromadné převlékání českého zájezdu do plavek/letního oblečení.

Pokoj jsme měli v patře, s balkonem, plusem byly dvě toalety a částečný výhled na moře. Matrace pružinové, byli jsme z toho spaní rozlámaní. Skříň se 4 ramínky, jinak žádné police, tudíž oblečení není kam uklidit. Fén nebyl. 2 mini mýdlíčka. Koupelna s minimem odkládacího prostoru, omšelý sprchový závěs. Lednička nedovírající, tudíž s permanentně pootevřenými dvířky, dole vana, kam stékala voda. Čokoláda, kterou si děti daly na noc do lednice ráno totálně promočená. Klimatizace funkční, občasně vydávající klapavý zvuk. Ručníky čisté, denně měněné. Úklid denně. Nefunkční světlo nad stolkem, chybějící kryt světla nad postelí.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Prostorná jídelna, jiná pozitiva hledám marně. Celokoženkové zapatlané židle, místy s vyrvanou koženkou. Jídlo jednotvárné, jednotlivé druhy syrové a dušené zeleniny - pokud se k obědu či večeři objeví zeleninový salát, obsahuje zbylou uzeninu od snídaně. Rýže s nakrájenou klobásou. Jeden druh ryby, mleté rybí prsty. Snídaně s jedním druhem sýru, salám, vejce, tvrdé müsli, sladká buchta, jogurt, džem, med, zelenina. Dva druhy chleba -toustový a netoustová cihla.

Občas se poštěstilo z mixu balených másel a margarínů vyhrabat máslo. Automat na čepování nealko nápojů polozrezlý, k pití voda, ananasový "džus" a pomerančový "džus". Oboje chemický koktejl. Místní víno - bílé a červené. Maso - kuře nebo vepřové. Z ovoce dva druhy melounu, občas bylo jablko, jednou broskev. Řecká jídla jako gyros, mousaku, souvlaki...nečekejte.Prostorná jídelna, jiná pozitiva hledám marně.

K dispozici byly dětské židličky.

Vadil mi přehršel plastikových kelímků, pochopím to z bezpečnostních důvodů u bazénu, ale proč i v jídelně (?).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Personál byl milý. Hotel je plný téměř výhradně jen Čechů, tudíž vás zdraví česky.

WC u recepce - dvě dámské toalety, přičemž jedna BEZ prkýnka. Chybějící mýdlo.

Bazén u hotelu je prostorný, čistý. Děti z barvy na dně ovšem měly modré nohy. Slunečníky místy chybějící. Rezavé trubky zastřešení nad barem se během našeho pobytu rozpadly , čímž konstrukce spadla a bar z technických důvodů zavřeli.

Pláž a moře  průměrně (2,4/5)

Vše již bylo napsáno v předchozích recenzích. Pás s betonovou zdí, kam je navezen písek. Od zídky vedou chatrné schody do vody. První den jsme zde smočili nohy, moře dlouho mělké, plné chaluh.

Velmi je zde cítit smrad z kanalizace.

Necelé 2km odsud je krásná pláž Arkoudila, tam už si zaplavete. Je tam čisto, písek a nepřelidněno.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Hotel je komplexem budov v zahradě, ta je hezká, udržovaná. Vedle hotelu už nepořádek, cca 1km je to do střediska Kavos, kde je večer rušno, bary, herny, suvenýry, obchody, restaurace - bistra.

Celkový dojem  průměrně (2,9/5)

Bohužel jsme měli problém sehnat auto, nakonec se podařilo alespoň na jeden den, kdy jsme projeli ostrov a svobodně si tak užili i krásná zákoutí ostrova Korfu.

Děti ocenily výlet do Aqualandu, kde jsou mraky atrakcí. Využili jsme výlet lodí pořádaný CK do Modré laguny, kde bylo krásné koupání.

Jinak tento hotel bych nedoporučlia ani nepřátelům.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 45
z 90 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Gábina: Souhlas - 5. 9. 2021 15:05

Naprosto ve všem souhlasím s touto recenzi!!!!!! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání