Napsat recenzi

Hotel Grande Mare

Recenze hotelu Grande Mare Hotel ***** (Řecko - Korfu - Benitses)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 1 673x
Recenze se líbila: 355 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Z hotelu dolů k silnici a pod ní na pobřeží. Z hotelu dolů k silnici a pod ní na pobřeží.
  • Schody na pobřeží pod hotelem Schody na pobřeží pod hotelem
  • špinavé pobřeží špinavé pobřeží
  • pobřeží k Benitses pobřeží k Benitses
  • dětský bazén ve stádiu zrodu dětský bazén ve stádiu zrodu
  • weilnes weilnes
  • welnes welnes
  • baterie4*hotelu baterie4*hotelu
  • placená pláž placená pláž
  • jídelna u pláže jídelna u pláže
  • pod slunečníkem pod slunečníkem
  • vstup do moře vstup do moře

Tato recenze patří hotelu Grand Mare.Dovolená v tomto hotelu byla vcelku příjemná,jelikož klimatizace fungovala,tekla voda,jídlo bylo dobré a personál hotelu byl milý a vstřícný.Pokud něco nebylo v pořádku,zařídily jsme si samy.Celkově však 4* ani náhodou.Ručníky vyměnili 2krát,po třetí jsme si vyřizovaly samy.Tv nešla,což nám nevadilo.Zařízení pokoje průměrné,žádný luxus,baterie na vaně stará a s plísní.Pláž pod hotelem žádná,spíše špinavé pobřeží ,na které vedou schody.Hotel má krásnou polohu,všechny pokoje mají výhled na moře.Lidé většinou využívali bazén s barem.

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Ubytování celkem příjemné,4* ani omylem.Vše však celkem fungovalo,takže pro nás stačilo,jelikož jsme měli zaplacen SLM.Platit však vysokou cenu za tento hotel nedoporučujeme.Největší devizou je nádherný rozhled na moře a příjemná jídelna s chutným jídlem,ale s menším výběrem.

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

S jídlem spokojenost,chutnalo nám.Velmi přátelský personál.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Na 4*tedy v hotelu ubohé možnosti vyžití.Programy žádné.Dětský bazén ve stavu zrodu,kde se nic nedělo.Taktéž welnes -špinavá okna ,uvnitř nepořádek a také to nevypadalo,že by se něco hýbalo.Wifi na recepci a v jídlně.Na pokojích nefungovalo.Většina lidí trávila den u bazénu.

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

Pod hotelem žádná pláž,jen špinavé pobřeží,bez lehátek,řasy,nepořádek,splašky.Bylo nám vysvětleno,že pláže v Řecku hotelům nepatří.Doporučili nám placenou malou pláž asi 500m od hotelu,kam se šlo podchodem po schodech dolů.Byla čistá,kamínková a docela pěkná,se sprchami,WC a bufetem.6Eu na slunečník a 2 lehátka na den.Díky této malé pláži jsme se po předchozím rozčarování cítily jako u moře.Do moře doporučujeme obuv kvůli kamínkům.

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

Městečko Benitses má špinavý přístav,staré zanedbané domy.Večer tam jsou otevřené taverny,obchůdky a dá se tam vše nakoupit/10min od hotelu/.Asi 2,5km je Achillion-zámek císařovny Sisy,kam se dá dojít procházkou pěšky.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Dovolenou jsme přes počáteční rozčarování z moře strávily díky malé placené pláži celkem v pohodě.Horší to však bylo pro matky s malými dětmi,které se po schodech k pláži těžce nadřely.Hotel doporučuji pro krátkodobé pobyty,nikoliv pro matky s dětmi a hlavně pro milovníky bazénů nebo pro lidi s autem.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 9 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání