Napsat recenzi

Jediný klad hotelu - krásný výhled na moře

Recenze hotelu Grande Mare Hotel ***** (Řecko - Korfu - Benitses)

Hodnocení:
průměrně: 2,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2018
Přečteno: 301x
Recenze se líbila: 248 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotelu vůbec nezáleží na spokojenosti hostů. Na recepci při každé vaší připomínce kroutí hlavou, že to není možné a nic neřeší. První co udělají po vašem příjezdu ráno v 8 h je, že od vás vyberou turistickou taxu 4 eura na den, přitom jako 4hvězdičkový hotel mají nárok jen na 3 eura. Pak vám řeknou, že na pokoj a stravování máte nárok od 14 hodin. Přitom na letišti v Praze jste už od 3 h ráno. Tak jdete na kávu do městečka Benitses (asi l km), kde ale mají tou dobou všude zavřeno. A poslední den, kdy odjíždíte na letiště už v 6.20 ráno, vám v hotelu snídani nedají též, protože restaurace otevírá až v 7 h. Pokud jedete s cestovkou na celodenní výlet, dá vám hotel jako kompenzaci all inclusive do balíčku 2 plátky toustového chleba se sýrem a salámem, 2 miniaturní kousky buchty, jablko a malou vodu!!

Ubytování  průměrně (2,6/5)

Standardní vybavení pokoje, ale hezká terasa s výhledem na moře

Strava a stravování  průměrně (2,6/5)

Odpovídá tak hotelu s 2 hvězdičkami. Omezený výběr, neustále se opakovalo to samé. Ob den kuřecí křídla, 2x játra, normální kuřecí maso 3x za pobyt, ryba ob den, ale nedobrá, rozvařená, vodnatá, pořád stejně připravená, 2x nějaký guláš. Jako příloha vařená rýže, brambory, vařená zelenina. Jistily to těstoviny s rajčatovou omáčkou, které byly každý den (sýr na posypání jen někdy). Nejlepší byla nakrájená zelenina (salát, papriky, rajčata) s balkánským sýrem. Melouny byly každý den, občas jablka a pomeranče. Každý den nakrájené želé (místo zákusků), které ale už nikdo nejedl a zmrzlina. Každou chvíli něco chybělo. Snídaně ale byly dobré - vajíčka, párky, slanina, sýr, šunka, slané a sladké pečivo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Personál v restauraci ochotný a milý, recepce hrůza. Neochota. Když vypadl proud a netekla voda z automatů, museli jsme si ji koupit za 2,5 eura. Odpadkový koš s použitým toaletním papírem vynesen jednou za týden, stejně tak úklid a výměna ručníků.

Pláž a moře  průměrně (2,3/5)

Moře krásné, čisté a teplé. Pláž úzká, pod rušnou silnicí (hlavní tah na jih ostrova), velice špinavá s odpadky (polorozpadlý slunečník, plasty. Na ní 6 lehátek a 3 slunečníky (bez poplatků). Chodilo se na ní po schodech dolů a přes rušnou silnici. Nedoporučuji pro maminky s malými dětmi.

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

Okolí bazénu a hotelového komplexu čisté, pod hotelem odpadky.

Celkový dojem  průměrně (2,3/5)

Jediným kladem byl hezký výhled z hotelu na moře a moře samotné. Jinak nic moc.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 2
z 9 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

José: Nejhorší dovolená - 22. 9. 2018 19:55

Na konci léta jsme chtěli si užít poslední sluníčko u moře a zlákala nás dovolená na řeckém ostrově Korfu v hotelu Grande mare. Když jsme si četli recence (to už pro nás mělo být však varováním), tak jsme si říkali, že to snad nemůže být tak hrozné, když se jedná o 4 * hotel. Ale bylo. Vše negativní, co se píše v ostatních recenzích je pravda, ba ještě víc. Zažili jsme smradlavé nepoživatelné maso, z těstovin v poledne večer salat s párky od snídaně atd. Kuchyně otřesná. Další šok byl, že se píše hotel na pláži, pouze 30 metrů přes málo frekventovanou cestu- další omyl. Jedná se o velmi frekventovanou silnici, přes kterou je opravdu problém přejít. Pláž se neda nazvat pláži, je to smetiště, plné odpadků, no hrůza. Z hotelu na tzv. pláž je to 95 schodů. Takže opět lež, že je to v hodné pro rodiny s dětmi a seniory. Převážná část klientu z Česka byli stejného názoru, otázka je, jestli nekdo má po tak zkažené dovolená ještě sílu to někde napsat, či si stěžovat v cestovce. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Korfu - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání