Napsat recenzi

Velice luxusní resort pro velmi náročné klienty.

Recenze hotelu Al Bustan Palace Ritz-Carlton Hotel ***** (Omán - Maskat [Muscat] - Al Bustan)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: leden 2019
Přečteno: 140x
Recenze se líbila: 289 čtenářům
Fotografie: 24
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Nádherné zelené okolí hotelu. Nádherné zelené okolí hotelu.
  • Hotelový standartní pokoj Hotelový standartní pokoj
  • Už jen samotné lobby hotelu Vás zaujme. Už jen samotné lobby hotelu Vás zaujme.
  • Vánoce v Ománu. Vánoce v Ománu.
  • Křídlo hotelu se soukroým bazénem. Křídlo hotelu se soukroým bazénem.
  • jedna z mnoha okolních zahrad. jedna z mnoha okolních zahrad.
  • Posezení na terase s výhledem na bazén. Posezení na terase s výhledem na bazén.
  • ♥
  • Soukromá večeře na pláži ? proč ne ? Soukromá večeře na pláži ? proč ne ?

Tento hotel musí nadchnout snad každého, kdo sem jen vkročí. Alespoň u mě to tak bylo :)

Ubytování  průměrně (5/5)

Kdyby tu bylo více než 5 hvězdiček, dala bych je právě tomuto hotelu. Naprosto luxusní, komfortní pokoje mají naprosto všechno, co si pod slovem pohodlí můžete představit. Součástí pokoje je vždy koupelna s prosklenou stěnou, kterou pomocí ovladače zatmíte.

Máte možnost i pokoje, kde pouze vyjdete na terasu, a po otevření malé branky - rovnou do bazénu.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Opět extra třída a pochvala nad pochvalu. Spoustu pokrmů jsem neznala a ochutnala až zde a opravdu nebylo co vytknout. Všechno do posledního detailu doladěné a o každého hosta je zde opravdu královsky postaráno.

Pokud máte zájem o soukromou večeři na pláži, máte možnost, bude Vám přidělena obsluha, která bude mít na starost jenom a jedině Vás.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Budu se opakovat, ale personál hotelu opět, naprosto špičkový. Skvělý servis, nikdy se Vám nestane, že by se někdo neusmál, nebo se nesnažil udělat co Vám na očích uvidí.

Hotel má svoje vlastní ( a opravdu obří) wellnes, kde pracují vyhlášení odborníci z celého světa.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Naprosto překrásná bílá pláž, velice soukromá, neboť hotel nedovoluje ani okolním lodím proplouvat v blízkosti jeho pláží. Pláž je dlouhá 1 kilometr a slunečníky a lehátka jsou zdarma. Pokud by někoho přestala bavit slaná voda, jen pár metrů od pláže máte možnost vklouznout do překrásného bazénu s fontánami. Pokud nějaké místo vystuje slovo absolutní relax, je to tady.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Celý hotel je zasazen do jedné velké zelené oázy, takže všude krásně bují zeleň. Čistota a máte opravdu pocit, jako v pohádce tisíce a jedné noci.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Myslím, že z mé recenze je jasné, že tento hotel mne absolutně uchvátil. Pokud chcete navštít Muscat tento hotel je jasná volba..Nic lepšího jsem zde neviděla a to nebyl můj první hotel v Muscatu. Doporučuji absolutně všem všech věkových kategorií.

Co víc říct ? snad nic, tohle místo se musí vidět.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání