Napsat recenzi

Palm Beach Hotel a Bungalows Kypr

Recenze hotelu Palm Beach Hotel & Bungalows ***** (Kypr - Larnaca - Dekelia)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 374x
Recenze se líbila: 650 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Báječná oddechová dovolená.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

Měli jsme pokoj v 1.patře s výhledem na moře, takže nádhera. Pokoj byl každý den uklizený, ručníky v koupelně i na pláž denně čisté. Denně doplňovány šampon, spr. gel, kapesníčky, toal. papír. Trezor byl bez poplatku, mini lednička se nachladila sice až po 2 dnech, ale fungovala. Klimatizace funguje, jen když jsou zavřené dveře na balkon- to jen pro informaci . I když jsme měli na pokoji 1 přistýlku, v pohodě jsme se vešli.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Snídaně i večeře byly formou bufetu, ráno několik drůhů pečiva, ovesné kaše, müsli, sušené ovoce, čerstvé ovoce, jogurty, vaječné omelety s čím si kdo řekl, vejce na několik způsobů. Káva, čaj, džusy. Vše doplňováno. K večeři byli saláty, masa, přílohy, ovoce, zákusky. Fakt bylo všeho dost. Pití se k večeři platilo. Jediné co mi vadilo, byly kočky, které nám dělaly společnost při večeřích ve venkovní restauraci u bazénu, ale jelikož je Kypr přátelský ke kočkám, tak jsou tam všude.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Myslím, že všichni v hotelu byli ochotní, vstřícní a v pohodě. Redukci do zásuvky půjčovali na recepci za 2 eura vratné kauce. Bazénů je zde několik, ale využívali jsme jen ten hlavní. Okolí bazénu bylo čisté s lehátky a slunečníky. Každý večer byla živá hudba v restauracích, jednou diskotéka na pláži.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

My jsme byli pláží a mořem nadšení. Máme 5letého syna, který se vyřádil ve vodě i při stavbě hradů z písku. Sice je pláž ouzká, ale lehátka jsou v zahradě před hotelem. Pokud náhodou nebyla žádná lehátka volná, beach boy nám je ochotně přinesl. Vše bylo bez poplatku. Moře bylo krásně teplé a čisté a hlavně mělké až k vlnolamům, což určitě ocení hlavně rodiče s dětmi. Bezva byl i plážový bar, kde jsme většinou v poledne jedli.

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Blízké okolí hotelu bylo uklizené a moc pěkné, ale pokud jsme se vydali dál po pláži, tak byly místa i neudržovaná , ale to je asi všude. V blízkosti hotelu jsou obchůdky, kde se dalo koupit vše potřebné.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Byli jsme opravdu moc spokojeni. Třeba se tam ještě někdy vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 3 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Larnaca - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání