Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Lapeta Holiday Club Resort Hotel *** (Kypr - Kyrenia - Lapta)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 894x
Recenze se líbila: 541 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Odjížděli jsme s tím, že hotel podle posledních zahraničních recenzí zhoršil svoje služby, ale nevěřte všemu. Byli jsme až na drobnosti spokojeni. V hotelu jsme byli od 23.6 do 30.6 a byly teploty kolem 40 C.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Původně nás chtěli ubytovat ve vedlejší budově, ale na neléhání delegátky jsme byli ubytovaní v hlavní budově. Pokoj byl čistý, prostorný. Úklid byl denně, což jsme nevyužívali. Připomínky mám pouze k špatně odtékající vaně, to jsem ale nereklamovala. Na pokoji byla klimatizace.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Množství salátů, ovoce byly pomeranče, melouny 1x jablka, banány, švestky. Ke snídani jste si mohli dát sladké i slané. Obědy byly s hojnosti zeleniny, masožravci by mohli být nespokojen, maso bylo často kuřecí a nebo mleté.Jídla se mnoho neměnila, ale dalo se vybrat s trochou fantazie. K pití byly voda, pivo, limonády, sladké džusy, alkohol. Fronty se nastály,neslyšela jsem, že by někom ubylo špatně z jídla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

U hotelu je bazén s dostatečným množstvím lehátek a slunečníků. Bazén je čistý. Pozor okolí klouže. Vhodný i pro menší děti. Animační program nebyl po celou dobu pobytu. Kousíček od hotelu je vodní svět, což je několik tobogánů a bazénů. Sem je vstup pro hosty zdarma.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Pláž hotel nemá žádnou. Vstup do moře je pouze po kovových schůdcích z mola. Tento vstup není vhodný pro menší děti ani pro osoby s pohybovým omezením. Moře je čisté, mělo kolem 30 C a bylo písčité.U schůdku je hloubka, ale stačila jsem, kousek ke břehu je mělčina asi po kolena. V okolí jsou útesy, kde jsou rybky,viděli prý i barevné. Vezměte si potápěčské brýle. Na mole jsou slunečníky i lehátka zdarma. V okolí mola není žádné vyžití pro mladé - skůtry,padáky, nic.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

V okolí hotelu jsou pouze rozestavěné hotely a několik restaurací. Obchůdky jsou tam v blízkosti 2, mají základní potraviny, nic moc.Vzdálenější obchod jsme vzhledem k vysokým teplotám nenavštívili. Do města jsme jeli dolmušem - tím jejich autobuskem za 3,5 TL za oba, nebyl to problém. Pokud pojedete do Kyrenie soukromě, vezměte si plavky a jeďte lodí, chtějí 20 TL za 2 hodiny.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Po přečtení recenzí jsem odjížděla s rozpaky, ale realita byla jiná.Dovolená byla pohodová. Nedoporučuji ji mladým, kteří hledají rozptýlení a zábavu. Kdo hledá klid a relax, je tento hotel pro vás.Ráda se sem vrátím.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání