Napsat recenzi

Kdo touží po klidné dovolené

Recenze hotelu Lapeta Holiday Club Resort Hotel *** (Kypr - Kyrenia - Lapta)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 724x
Recenze se líbila: 582 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • MOLO MOLO

Tento hotel splnil veškerá naše očekávání-je složen z hlavní budovy, kde jsou pokoje,pak apartmány, které se nachází u bazénu a kousek dále od hotelu, ale ty nebyly vůbec v provozu,myslím si,že hotel byl obsazen z 50%. Klientela byla polská,ruská, česká, turecká.Velice klidná lokalita,kde můžete trávit poklidnou dovolenou, bez ruchu a turistů.Okolí neposkytuje žádné procházky,pokud chcete zajet do města- 12km,před hotelem stojí tzv.dolmuša, která vás kdykoli dopraví,kam chcete.Je vidět ,že turistický boom teprve začíná- všude se staví,takže za pár let si myslím bude toto místo velice rušné.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotelový pokoj veliký, rekonstruovaný,čistý - uklizečky uklízí každý den,ale čekají na spropitné, většinou klepou v odpolední siestě, aby vás zastihly na pokoji.klima bez problémů, lednička v horku moc nechladila. Voda tekla, wc- toaletní papír se hází do koše- úzké odpadní trubky.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Vynikající- různé druhy zeleniny,upravované na 100 způsobů, maso mleté, kuřecí,ryby, ale ty dělají dušené, takže nám moc nechutnaly. Ovšem zákusky- u oběda i večeře- super- a to nejím sladké! Ovoce- melouny, pomeranče.Myslím si ,že všichni účastníci zájezdu si povolovali opasky po ukončení pobytu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Hotel je prý v provozu asi 3 roky,část hotelová je po rekonstrukci, apartmány snad ještě ne,každý den se uklízelo, perzonál velice milý-zjistili jsme ,že jsou většinou z ruské národnosti. Sportovní vyžití nabízí jen tobogany,animační programy- jen hudba, ale to jsme ocenili- nebyl hluk z diskoték.

Pláž a moře  průměrně (3,6/5)

Chodí se asi 5 min přes tunel,veliké molo,kde celý den dostanete pití.Lehátka i slunečníky stačily, protože nejvíce bylo asi 50 lidí a nejméně 10. Voda nádherně čistá, písek,pak kameny,byly vidět i karety. Vodní sporty žádné.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Tak to asi bylo nejhorší- obchod hned přes cestu, ale nic moc a větší asi 2 km,ale žádné suvenýry tam nekoupíte,procházky žádné- taky ,ale v tom vedru jste rádi, že ještě dýcháte.Je nabídka výletů, takže kdo chce -možnosti jsou, stojí zajet do Girne -půldenní výlet-sami, bez cestovky

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Byli jsme velmi spokojeni,věděli jsem z 90% do čeho jdeme. Doporučuji si určitě před cestou něco načíst o Severním Kypru, aby jste nebyli překvapeni.Taky při objednávce pokojů nebo apartmánů,zvolte variantu v klidnější části hotelu- u bazénu je to rušnější.My měli bohužel 2 noci rušné, protože v pokojích vedle nás byla ubytována skupina asi 30 polských středoškoláků,ale naštěstí odjeli, ale to bohužel asi moc ovlivnit nemůžete. Jinak CK ******** zvládla vše na 1.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 12 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání