Napsat recenzi

Prohlídka hotelu Korineum Golf & Beach Resort

Recenze hotelu Korineum Golf & Beach Resort ***** (Kypr - Kyrenia - Agios Amvrosios)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2018
Přečteno: 68x
Recenze se líbila: 358 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Standardní pokoj Standardní pokoj
  • Koupelna Koupelna
  • À la carte restaurace À la carte restaurace
  • Golfové hřiště Golfové hřiště

Rozsáhlý, luxusní hotel pro hráče golfu, tenisu a náročnější klientelu.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Celý hotelový komplex na mne působil upraveně, luxusně a krásně. Pokoje jsou prostorné, stejně tak koupelna, moderní, nové, čisté, vše plně vybaveno - wifi, individuální klimatizace, minibar, trezor, ... apod., terasa nebo balkon, lze několik výhledů, mimo jiné i sea view.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Hotel nabízí pouze polopenzi - formou bufetu, občerstvení během dne je možné zakoupit si v lobby baru či plážovém baru. Nápoje - u snídaně zdarma káva a čaj, na barech a u večeře jsou nápoje za poplatek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel je dle mého názoru určen především pro hráče golfu - kvalitně udržované golfové hřiště za velmi přijatelnou cenu, ale i tenisu (tenisové kurty) - některé lekce jsou dokonce i pro hosty hotelu zdarma.

Restaurace, bary, golfový shop, SPA centrum - masáže za poplatek, herna, bazén i dětský, konferenční místnosti, posilovna, ...

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláž rozhodně není hlavní prioritou tohoto hotelu respektive klientům, kteří sem cestují, o moře úplně nejde.

Pláž je vzdálená cca 2 km, tam i zpět jezdí 7x denně hotelový autobus. Plážový bar, lehátka i slunečníky zdarma. Vše udržované.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Nádherné, vysoko položené místo s krásnými výhledy - pro chvíle klidu, odpočinku a luxusu. Centrum Kyrenia je vzdáleno cca 16 km, jezdí hotelový autobus (4x denně).

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Tento resort je prioritně určen pro náročnější klientelu - odpovídají tomu i služby hotelu. Je nutné počítat s tím, že si zde za spoustu věcí připlácíte a ceny nejsou nízké.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání