Napsat recenzi

Příjemné místo pro golfisty a tenisty

Recenze hotelu Korineum Golf & Beach Resort ***** (Kypr - Kyrenia - Agios Amvrosios)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 303x
Recenze se líbila: 602 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 0
  • část hlavní budovy večer část hlavní budovy večer
  • ubytovací část ubytovací část
  • hotelový pokoj hotelový pokoj
  • hotelová pláž
hotelová pláž
  • golfové hřiště - okolí hotelu golfové hřiště - okolí hotelu
  • hlavní budova (z golfového hřiště) hlavní budova (z golfového hřiště)

V hotelu Korineum lze zažít velmi příjemnou a pohodovou dovolenou, pokud se věnujete tenisu nebo golfu a preferujete klidné a pohodové prostředí. Naprostá většina všeho, co k dobré dovolené potřebujete je zde na velmi dobré úrovni.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Hotel je tvořen hlavní velkou budovou (restaurace, bar, golfová recepce, golfová klubovna, Wellnes, hala ...) a pěti vilkami s pokoji pro hosty

Pokoje jsou velmi pěkné, prostorné s balkonem (vybaveným ratanovým posezením) a dobře zařízenou koupelnou. K vybavení patří nastavitelná klimatizace, televize se satelitními programy, lednice. Na pokoji bohužel chyběla (cestovními kancelářemi slibovaná) konvice na přípravu kávy nebo čaje, Pokoje jsou denně uklízeny, ručníky vyměňovány, Kvalitní Wifi je ve všem prostorách zdarma

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Hotel zajišťuje pouze polopenzi, ale na vynikající úrovni. Ke snídani i večeři je nabízen studený i teplý bufet místní i evropské kuchyně. Dostatek ovoce i zeleniny, masa, příloh,.. Ke snídani příprava omelet a vajíček kuchařem podle přání, Na večeři velký výběr masa, příloh, zeleniny, ovoce, zákusků ....

Jediným problémem jsou nápoje. Ke snídani je k dispozici káva, čaj, voda, čerstvě lisovaný juice z pomerančů. Po zbytek dne si musíte nápoje kupovat, neboť užitková voda z kohoutku je k pití nevhodná (což Vám CK neřekne). To zvyšuje cenu a mírně zhoršuje komfort dovolené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Součástí hotelového komplexu je velmi pěkné, kvalitně udržované golfové hřiště za velmi přijatelnou cenu (v červnu 45 Euro), dále kvalitní tenisové kurty (2 hodiny denně pro hotelové hosty zdarma). Poměrně velký bazén s obsluhou, (lehátka, osušky a slunečníky zdarma) Z wellnesu je zdarma sauna (nevyzkoušeno) za poplatek pak různé druhy masáží. U bazénu je i dětské hřiště s klouzačkou a prolézačkami (nevyzkoušeno)

Personál byl ve všem případech vstřícný a vzorně plnil svou roli. Vše bylo uklizené, fungovalo jak mělo a personál nebyl moc vidět.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Hotelová pláž je asi 2,5 km od hotelu, což lze vyřešit asi 20-ti minutovou procházkou, nebo hotelovým autobusem pendlujícím asi 7x denně. Na pláži jsou rovněž lehátka, osušky a slunečníky zdarma, Lehátka jsou umístěna na velmi příjemné travičce, víceméně písečné pláži, a na dřevěném molu. Přístup do moře je písčitý až kamenitý, v moři pak počítejte v kamenitým dnem. Jedná se malou pláž s barem, kde si lze dát nejen něco k pití ale i dobrý oběd. Je určena primárně pro hotelové hosty,

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Okolí hotelu tvoří golfové hřiště, což znamená krásně upravené travnaté plochy, borovice, olivovníky, řadu okrasných stromů a kvetoucích keřů, zpívajících ptáků .... Večer je vše osvíceno, takže večeře na terase je opravdu zážitek. Bezprostředně za hranicí hotelového komplexu se prostírá neupravený terén a k nejbližší civilizaci je dost daleko. Nepočítejte s žádnými bary, restauracemi, diskotékami. Asi 4x denně jezdí hotelový bus do města Kyrénia (Girne), cesta trvá asi 30 minut a tam lze nalézt řadu historických památek, obchůdků, restaurací a barů.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Korineum hotel bude dobrou volbou pro ty kteří chtějí strávit dovolenou v klidném prostředí s kvalitním servisem. Ideální je pak pro golfisty, tenisty, důchodce... Pokud si dokážete vyřešit otázku nápojů během dne, bude se Vám zde určitě líbit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání