Napsat recenzi

relax dovolená

Recenze hotelu Kaya Artemis Resort ***** (Kypr - Famagusta - Bafra)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2022
Přečteno: 229x
Recenze se líbila: 133 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Super pro odpočinek

Ubytování  průměrně (4/5)

Dlouho jsme vybírali, kam se vydat na rodinnou dovolenou. Po dlouhém přebírání všech možných destinací jsme vybrali Kypr, kde jsme ještě nebyli. Pokud si chcete odpočinout, pak je Kaya Artemis to pravé místo. O vše je postaráno, nemusíte vůbec nic. Kolosální hotel na obrovském place, kde veškerý personál funguje na 1. Sem bych poslala některé české zaměstnance na převýchovu.

Ubytování - je rozdělené do různých sekcí vzhledem k obrovskému komplexu. My byli v domečku poměrně blízko k pláži, někdo může být i v hlavní budově, která je na začátku areálu, trošku dál od moře (nic strašného). Každodenní perfektní úklid, vytřeno, vynesené koše, vyměněné ručníky a osušky, kosmetika - šampony, kondicionéry, mýdlo, doplnění toaleťáku, ustláno... Na pokoji je k dispozici minibar, který je každý den doplňován, vše je zdarma - 2x pivo (malé), coca cola, fanta, sprite, voda, minerálka, 2x džus v krabičce. Pozor na zásuvky, je potřeba mít redukci jako do Velké Británie. Někde jsou postele samostatné, někde je dvoulůžko. Někde jsou deky samostatné, někde je velká francouzská deka. Karty od pokoje jsou i na elektriku. Někdy se seknou a je potřeba dojít na recepci do hlavní budovy a požádat o restart karty.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Strava - neskutečné množství jídla, podle mě až zbytečně moc, to se snad ani nedá sníst. Obědy se podávají v hlavní jídelně nebo je možné využít bar, kde je však omezenější výběr, ale zase tam dělají burgery nebo grilovaná kuřata. Jídlo je všeho druhu, vždy pečivo, polévky, ryby, kuřecí, jehněčí, suši, kebab, pizzy, grilované, vařené, pečené, přílohy hranolky, rýže, kaše, brambory, zeleninové mísy, ovocné stoly, zákusky (ty jsou převážně z 90% na pudinkovém základu), kompoty. Kromě vepřového je k dispozici snad vše. Na večeři to vypadá podobně jako obědové menu, jen se podává pouze v hlavní jídelně. Co se týká nápojů, stačí říct číšníkovi co chcete, on vám to donese. Na každém stole je vždy 1,5 litrová lahev s vodou. K pití cokoliv si vzpomenete - voda, cola, džusy, káva, čaj, víno, pivo... Nádobí po jídle uklízejí číšníci. Ke snídani je spousta druhů sýra, nějaké salámy, šunka nebyla nebo bych to tak aspoň nenazvala. Hromada různého pečiva, hodně plněné sýrem. Každé ráno lívance, vaječné omelety, volská oka, vejce natvrdo, hranolky, zelenina, ovoce, donuty, jsou k dispozici i grily na zapékání, croissanty, koláčky, sladké, slané...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Personál - všichni naprosto úžasní, milí, vstřícní, nikdo nečeká žádný bakšiš, vše dělají s úsměvem (a to jim to musí kolikrát lézt na nervy), nevtíraví, ochotní, slušní.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž a moře - nejkrásnější moře, co jsem kdy viděla. Neskutečně průzračné, čisté. Vlnky spíše menší, moře je klidnější. Pláž je písčitá, upravená, mezi řadami jsou dřevěné chodníčky. Nezkoušejte přejít přes rozpálený písek bosou nohou - nedá se to. Lehátka v dobrém stavu, na každém matrace a k dispozici jsou plážové osušky, které si můžete kdykoliv vyměnit z čisté )za mne stačí úplně po 2-3 dnech). Lehátek je dostatek, ke každému slunečníku jsou č lehátka, ale můžete si počet přizpůsobit. Na pláži klid, nikde neřve žádná hudba. Po celý dech chodí číšníci, takže vám donesou cokoliv až pod slunečník. Případně si můžete dojít k plážovému baru a tam vás obslouží. Od 12 do 16 se na pláži dělají palačinky (jedná se spíše o velké lívance) a do 18 hodin je k dispozici zmrzlina. Na pláži jsou vodní sporty za poplatek - padák, banán, spinner, skútr, katamarán... Když budete chtít, vyfotí vás, foto pošlou na mobil (1 fotka 5 euro). Mušličky moc nejsou, ale občas se nějaká najde. Jsou k dispozici záchody, sprchy i sprchy na nohy.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí - NIC. A to jsem tomu v recenzích nevěřila. Prostě vůbec, ale vůbec nic. Žádné stánky, žádný život, nic. Nedaleko 1 "supermarket", kde se ani nic nedalo koupit, kromě nanuka :-) Takže když píšu relax dovolená, je to opravdu relax. Za celý pobyt nemáte kam jít, jen se válíte u moře, u baru nebo v jídelně :-D . Dělají se zábavné večery, ale většinou nikdo nevěděl, co to bude tématicky. Vedlejší hotel to umí pořádně rozjet a pokud máte to štěstí jako my a budete mít okna směrem k nim, vemte si knížku nebo hru, protože do 2:00 spát nebudete. Ale přesně ve 2:00 vše utichne, zbytek spánku můžete dohnat na pláži :-)

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Kdo chce odpočívat, relaxovat, nabrat sílu a nepotřebuje k životu ruch a nákupy, chce se cítit jako král/ovna, obletovaný/á, užít nejkrásnějšího moře a pohody, pak toto je to pravé místo.

Kdo si rád užívá nákupy, bary, diskotéky a noční život, vyberte si jinou destinaci.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 36
z 41 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání