Napsat recenzi

Temple Point Resort ***

Recenze hotelu Temple Point Resort **** (Keňa - Severní pobřeží - Watamu)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2019
Přečteno: 77x
Recenze se líbila: 346 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0

Velice rozlehlý hotel, který se skládá z několika patrových vilek. Hotel je umístěn v rozlehlé zahradě plné zeleně. Při vstupu na recepci Vás uvítá příjemný a usměvavý personál hovořící anglicky. Ujme se Vašich zavazadel a uvede do vaší vilky. Za recepcí je ihned umístěna restaurace, po schodech z restaurace dojdete k velkému bazénu se slanou vodou a s lehátky.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

V hotelu budete ubytovaní v útulných vilkách. Na pokojích je k dispozici klimatizace, televize, sociální zařízení, sprchový kout, trezor. Na posteli máte krásně složený ručník do tvaru labutě a rozházené květní lístky.

Strava a stravování  průměrně (4,7/5)

Strava je All Inclusive - formou bufetu. Velký výběr mas – kuřecí, hovězí, jehněčí. Velký výběr zeleniny, buď ve formě salátů, grilované zeleniny, či čerstvé zeleniny. Velký výběr ovoce – banán, jablko, mango, meloun, papája, ananas. Přílohou byla rýže, těstoviny, brambory, hranolky. Nechyběly různé sladké dezerty. Na snídani je připravené pečivo, sýry, salámy, míchaná vejce, k pití káva, čaj, juice.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení bylo příjemné. Personál milý a příjemný, ochotný ve všem pomoci. Hotel má dva bazény se slanou vodou. U bazénu je k dispozici bar. Připojení k Wifi není moc dobré. V hotelu bylo možné si zahrát pin pong.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž byla menší, s bílým pískem. Lehátka se slunečníky byly zdarma.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelu je Afrika, prašná a drncatá cesta plná obchodníků, kteří za každou cenu chtějí prodat turistům nějaký ten suvenýr.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Hotel byl pro nás moc rozlehlý, trvalo dlouho než jsme se po cestách mezi vilkami zorientovaly, kde jsme, ale i přesto bychom tento hotel doporučily.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání