Napsat recenzi

Coral Key březen 2013

Recenze hotelu Coral Key Beach Resort **** (Keňa - Severní pobřeží - Malindi)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2013
Přečteno: 866x
Recenze se líbila: 668 čtenářům
Fotografie: 23
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotel Hotel
  • Celý areál Celý areál
  • Ubytování Ubytování
  • Pokoj Pokoj
  • Bazény Bazény
  • Pláž Pláž
  • Místní chodí na pláž většinou v neděli Místní chodí na pláž většinou v neděli
  • Ještěrky v areálu hotelu Ještěrky v areálu hotelu
  • Sloni v NP Tsavo Sloni v NP Tsavo
  • Pavián a v pozadí Kilimandžáro NP Amboseli Pavián a v pozadí Kilimandžáro NP Amboseli

Hotel můžu jen doporučit, i přesto, že patří k levnějším všechno bylo super. Ubytování hezké, každý den uklizeno, několik bazénů, bohatý animační program. Jídlo patří k těm nejlepším, které sem zatím měla možnost poznat.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Z počátku trošku rozpaky, člověk podle fotek čeká něco jiného, konkrétně krásný malý domeček, ale češi jsou většinou ubytováni v patrových domech, mi byli v domku, kde bylo celkem 8 pokojů a byli jsme v patře, klimatizace fungovala pouze když v ní byl klíč a sprcha s WC byly na chodku a místo okna byla jen síťka.

Úklid každý den, ustláno, nové ručníky.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídlo patří k těm lepším co sem viděla, občas se něco objevilo víckrát za pobyt. Na snídani hodně sladkého pečiva, sýr, šunka, míchaná vajíčka, corn flakes, nějaký ten jogurt a ovoce. Chybělo nám slané pečivo, byl pouze toustový chleba. Na oběd a večeři vždy těstoviny, rýže nebo brambory a maso tak 2 druh (zklamali mě mořské plody),hodně zeleniny, málo sladkého tak 2-3 druhy, jinak hodně ovoce (maracuja doporučuji). Odpolední svačina sušenky a čaj.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Personál usměvavý, ochotný. S barmanem jsme vždycky prohodili pár slov, místní animátoři se vždycky zastavili, zeptali se co jsme celý den dělali, učili nás svahilsky,nejsem moc akční typ, ale kdo chtěl mohl využít jejich služeb (aquaaerobic, lekce tance, chůze po pláži, cvičení). Až na jeden večer byl program, většinou tanečníci a masajové (v hotelu byli mnohem lepší než ti originalní) a do 24:00 diskotéka s italským DJ. Za malý poplatek vám zahradník donese čertstvý kokos s brčem a květinou.

V hotelu je směnárna, 3 obchůdky a místní cestovka (doporučuji však místní, jsou spolehlivý a za míň peněz).K dispozici 4 bazény a 2 bazény mimo areál (přes silnici).

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Na pláži hodně mořské trávy a místních prodavačů, těch je nejvíc první den po příjezdu, jinak se to dá vydžet, popřípadě ochranka pomůže. Vodu sem čekala průzračnější, zdála se mi do zelena, na šnorchlování to není. Hotelová pláž každý den uklizená, lehátek bylo dost.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Nedaleko centra města Malindi, několikrát jsme vyrazli sami tuk tukem (někteří jezdí za 100 ksh jiný chtěli 500 ksh takže ozvat se). Doporučuji kavárnu Karen Blixen naproti nákupního centra Namumat, překvapivě nízké ceny, za konvičku čaje, kapučíno a 2x 0,5L vody i se spropitným za 125 Kč.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Nezapomenutelný zážitek a určitě se sem ještě vrátím.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Severní pobřeží - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání