Napsat recenzi

Velké zklamání !

Recenze hotelu Residence Il Gattopardo Hotel *** (Itálie - Kalábrie - Capo Vaticano)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 306x
Recenze se líbila: 303 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Itálie, krásná to zem, výborné víno a jídlo..tak jsme se těšili !

Doporučuji si ovšem nekupovat polopenzi a chodit na večeře jinam, jelikož si opravdu jinde pochutnáte, můžete každý den jinam dle chuti a vyjde Vás to na 500,-Kč s perfektním servisem a dezertem a předkrmem zdarma :-)

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoje byly den uklizené denně, ubytování v pořádku s hezkým výhledem na moře.

Byli jsme skupinka přátel a nebyli schopní nás ubytovat vedle či blízko sebe...

I když jsme zájezd objednávali už v Lednu a měli tento jediný požadavek.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Na snídaně velmi malý výběr a večře totální katostrofa !!!

Organizované na 20 hodinu, výběr hrůza, vše z mrazáku.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Číšníci perfektní, neumí anglicky.

Pokojské čekají dýška každý den...

Recepční neochotné, ale aspoň mluví anglicky.Posílali jsme přes ně pohledy, ale je říjen a stále nedorazily....

Pláž a moře  průměrně (4/5)

V místě se nachází známá pláž Le Grotticelle, která opravdu nejstojí za cestu dolů a zpět, pro nezdatné náročnou. Přeplněná a plná medůz.

Chodili jsme raději o 3 km dál, kde bylo taky narváno, ale čisťounké moře .

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Okolí hotelu krásné, zahradník je z Bulharska a je opravdu velmi šikovný.

Nákup je možný pouze 50 metrů od ubytování, pozor ovšem, pan prodejce rád šidí :-D

Celkový dojem  průměrně (4/5)

No rozhodně bych nekupovala polopenzi !!!! Zbytečné vyhození peněz.

Pokud se rozhodnete jet na organizovaný výlet s cestovní kanceláří, nedělějte to a za více než poloviční cenu si raději vyjeďte na vlastní pěst. Doporučit mohu město Tropea a ostrov Stromboli lodí.

Určitě vynechejte Sicíli a jeďte raději sami.Budete tam za hodinku směr dálnice. Nejenže jsme zbytečně strávili 8 hodin hod. v autobuse, se kterého nás velmi nervózní paní vyhodila a s námi i další cestující, jen proto, že vzadu nefungovaly reproduktory a my se ozvali. Nechali nás spolu s dalším postarším párem někde na ulici, že máme čekat a že pro nás jede jiný autobus, jelikož do jejich nepatříme :-D .....no komedie !!!!

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Kamila Svecova: tamam@seznam.cz - 29. 3. 2019 18:22

Po osobní zkušenosti rozhodně nesouhlasím se zavádějící recenzi paní. Hotel a jeho kuchyně je skvělý, jezdíme tam každý rok. O mražených polotovarech nemůže být řeč. Vše je skvělé, často pikantní, těstoviny na mnoho způsobů, nduja, feferonky, nakládaná zelenina. Lahůdky. Na oběd jsme chodili ven, někdy si dáme na pláži, někdy v restauracích kolem, ale zapomeňte (a to i na oběd) na útratu 500Kč/os. Jen primi (první chod stojí) kolem 8eur, dále coperto, víno, voda, nealko anebo druhý chod 12-25€. Rozhodně se vyplatí polopenze. K výletům: jelikož tam jezdíme každoročně s Eximem, už jsme s nimi vše absolvovali a poslední roky si půjčujeme auto. Ať už však autem jedete kamkoli, trvá to stejně déle jako organizovaně, protože krom nabírání klientů, nám zase ztrátově první sezony vyšlo ztrácení se v neznačených oblastech. Byli jsme organizovaně všude a například Taormina je nádherná a ten výklad průvodkyně je k nezaplacení. Ani vteřinu jsme se nenudili s manželem. Poutavé, pikantní vyprávění ze místního koloritu. I pohádka byla! Jejich průvodkyně je fantastická. Eva se jmenuje a vždy ji tam potkáme. I výlet Dolce Pikante byl cenově výhodnější oproti vyražení na vlastní pěst. Zajímavé komentáře, bohatá degustace, zmrzlina, všude nás dovezli a vysvětlili. Za mě Gattopardo je 1 s hvězdičkou a jednou jsme byli i ve Scoglio della Galea, snad ještě lepší, ale už na naše gusto větší resort. reagovat

Aja : Re: tamam@seznam.cz - 29. 3. 2019 18:40

Asi jsme byli každá na jiném místě , za tu cenu a zkušenosti doporučuji jet na vlastní pěst, bez předražených cestovek ! Od této zkušenosti již jinak necestujem a třeba letos Kambodža skoro stejně drahá a bez cestovky :-D Ale hold každý dle svého gusta ! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání