Napsat recenzi

Nádherná dovolená !!!!!!

Recenze hotelu Residence Il Gattopardo Hotel *** (Itálie - Kalábrie - Capo Vaticano)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 1 124x
Recenze se líbila: 546 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Po mnoha návštěvách Řecka, původně ne příliš vítaná změna , a pak nadšení !!!!

Kalábrie je nádherný kus světa, s milými lidmi, krásnou přírodou a fantastickou kuchyní !

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Krásné prostředí opečovávané zahrady. Prostorný, čistý bungalov s lednicí a televizí.

Denně se mění ručníky a převlíkají postele !!!!!

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Absolutně nejlepší kuchyně, jakou jsem na dovolených zažila a to jsem se vracela z Řecka vždy nadšená !

Výběr ze 4-i předkrmů, které byly tak velké, že už nebylo víc potřeba a výběr z 5-i hlavních jídel. Poté ještě 3 chod a zákusek či ovoce. Předkrmy těstoviny na 1.000 způsobů, jedny lepší než druhé, občas polévka či rizoto, hlavní jídlo - 2 věci z masa a 3 z ryb či mořských plodů. Pro milovníky ryb a darů moře ráj ! Víno či pivo k večeři za slušnou cenu. Snídaně formou jednoduchého švédského stolu, skvělé salámy a sýry a vždy čerstvé ovoce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Rodiný hotel - velmi příjemní lidé. Krásný a čistý bazén. Absence animačních programů považuji za velké +. K hotelu patří tenisový kurt. sport mě nezajímá, takže víc v tomto směru nevím.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Moře průzračné, s nádhernou okolní krajinou. Cesta z kopce cca 10-15 min., možnost využití odvozu 4x denně mikrobusem. Od cestovních kanceláří považuji za určitý "podvod", že pláže fotí po sezóně, prázdné. Ve skutečnosti slunečníky a lehátka, jedno vedle druhého - hotelový set zdarma. Ale dá se najít i místo mimo davy. V září klidnější. Občerstvení dobré, kafe za 90 centů super ! Šlapadla, kajaky atd.

Okolí hotelu  průměrně (3,8/5)

Přes ulici obchod, k zastávce vlaku 10-15 min.chůze. Spousta květin a kvetoucích dřevin. Nevím jak v sezóně, ale v září žádné diskotéky, žádné povykující děti a hlavně v hotelu žádní Rusové. Snadno jde dojít k na vyhlídku s majákem i do sousední vesnice.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Moc se mi tu líbilo, o teplém a čistém moři se mi bude ještě dlouho zdát ! Lituji, že neumím italsky ,

šla bych se slzami v očích objímat paní kuchařku a děkovat jí za fantastická jídla a zahradníkovi za dobře odvedenou práci na zahradě i s udržování čistoty v okolí bungalovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Marie Vítková: Zklamání. - 12. 11. 2014 19:18

Na Kalábrii jsme se velmi těšili,máme krásné vzpomínky z letoviska Scalea. Ubytování bylo velmi pěkné,čisté,denně nové ručníky. Zahrada kouzelná,s láskou opečována. Stravování polopenze,nejsme nároční proto nám nevadila snídaně stále stejná ale večeře,to byla skoro sázka do loterie.Neumíme italsky a názvy jednotlivých pokrmů byly jen v italštině. Kromě tří jídel nám vůbec nechutnalo,vše bylo suché,bez chuti,hlavně hodně kečupu. Bazén měl výřivku kterou majitel pouštěl jen chvíli odpoledne,jinak ale byl čistý,denně uklizený. Celkový dojem je,že už nikdy více,Kalábrii ano ale jiné ubytování. Nejlepší,co nás mohlo na naší dovolené potkat byla naše průvodkyně,paní Daniela K. Chtěla bych jí ještě jednou touto cestou poděkovat za její nesmírnou ochotu a obětavost.Zapomněla jsem si doma léky na astma a paní Daniela mi je během dne sehnala a donesla.Zůstali jsme v Tropei na nádraží,vlak vůbec nejel a naše průvodkyně nám sehnala odvoz.Něco jsme s manželem procestovali ale takovou průvodkyni jsme nikdy neměli.Velice hodná,24 hodin byla k dispozici pro své klienty vždy usměvavá a v dobré náladě.Cestovní kancelář *** může být na paní Danielu opravdu pyšná. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání