Napsat recenzi

Crowne Plaza Sahara Sands Port Ghalib

Recenze hotelu Albatros Oasis Port Ghalib Resort Pickalbatros **** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 1 278x
Recenze se líbila: 476 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Byli jsme již 7x v Egyptě,tento pobyt považujem za nejlepší.Výhoda tohoto hotelu je možnost koupání v moři i za většího větru,z mola sousedního hotelu Intrcontinental.Veškeré služby byly na vysoké úrovni,personál vždy slušný a ochotný.Další výhoda je rozsáhlost resortu,s,možností procházek do přístavu.V době našeho pobytu byl hotel obsazen hlavně Italskými a ruskými hosty.Všichni se chovali slušně,v době naší přítomnosti jsme nezažili žádný nepříjemný incident.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pokoj jsme měli ve 2 patře,což nám nevadilo.Při příjezdu do hotelu jsme měli v recepci již obálku s naším jménem,číslem pokoje a potřebnými kartami.Výhled do zahrady.Pokoj byl denně uklízen.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Strava odpovídala úrovni hotelu,až na nabídku ovoce,kde mohla být lepší nabídka v sortimentu.Byly pouze jablka,hrušky,datle,pomeranče,banány,grepy.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Vybavení odpovídalo nabídce v katalogu.Animační programy během dne OK,večerní však dost slabé a stále se opakující.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Teplotu vody v moři jsme očekávali vyšší,při šnorchlování chladno.Náš odhad teploty vody byl 23 st.C.Pláž prostorná s dostatkem slunečníků i lehátek.Vodní sporty mimo potápění neprovozovány.Za 14 dnů pobytu nefoukalo pouze 4 dny,občas byl vítr studený,což znepříjemňovalo pobyt na pláži.Ocenili jsme vybavenost zábran proti větru.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

I pře s nepřjemnosti s větrem na pláži se nám dovolená moc líbila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jiřina Hašlarová: Doporučuji všem,byla jsem v Egyptě několikrát - 16. 6. 2014 20:53

Velice prostorný hotel, dostatek lehátek, služby na vysoké úrovni. Přátelský personál, veliký výběr chutného jídla. Krátkou procházkou se dostanete do přístavu, kde jsou nákupní možnosti. Byly jsme zde 12 dní v červnu a stále foukal vítr. Pokud vám nevadí vítr, vřele doporučuji. Moc se nám tu líbilo. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání