Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Albatros Oasis Port Ghalib Resort Pickalbatros **** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2014
Přečteno: 769x
Recenze se líbila: 533 čtenářům
Fotografie: 2
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel pěkný, uklizený, animační programy nic moc,ale pro to jsem sem nejeli, kousek procházkou po pláži do přístavu, kde je plno obchůdků a kavárniček. Smlouvání je zábava pro nás i pro ně.

Doporučuji si případné léky (např. Antanal ) nejezdit kupovat hotovým busem (zdarma) do lékrány v městě, kde za krabičku resp 1 platičko chtěl 20 USD,ale domluvit se v přístavu v jakémkoliv obchodě, kde vám lék sežene za 2 USD,což je také správná cena a je také napsaná na krabičce.

Samožzřejmě je dobré jej mít připravený dopředu. Já si ho kupuji když odlétám z Egypta čerstvý.Ukazuji "žloutou krabičku od léku Antanal " a není pochyb že mě jej vždycky seženou ten správný.

Naštěstí jsem ho zatím nikdy nepotřebovala. Jídlo vybírám stejné jako doma, nepřejídám se tak - že když je to zadarmo a´t prasne břicho. Vyhýbám se zelenínovým čertstvým salátům a zmrzdlině. Doma je také málo jím.Doporučuji vše tepelně upravené,stejně jako v jiných končínách světa,nejen v Egyptě.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

pěkné, čisté pokoje, každý den lahev 1,5 litru balené vody, čaj,cukr....

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

dostatek všeho,spokojenost...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

naštěstí jsem nic nepotřebovali, delegát byl k dispozici na zavolání,

při příjezdu jsme dali pár dolarů do pasu a hned jsem mohli na recepci k dalšímu stolku, který rychle pán otevřel jak uviděl můj namévr s dolary v pase, takže jsem nemuseli stát ve frontě,ale myslím, že by to bylo rychlé i tak - nevím.

pokoj byl asi připravený - na obálce bylo již naše jméno a číslo pokoje psáno na počítači, to peníze v pasu neovlivnili, měli jsem v přízemí na stranu do zahrady k bazénu a spokojenost.Trezor na pokoji.

Občas jsem dali dolar na postel ,ale asi to nevyřadovali. Všichni byli usměvaví a vstřícní.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

moře v březnu studené, doporučuji s sebou alespoň neoprenové ponožky, aby jste vydrželi na korálem sledovat ten nádherný podmořský svět delší dobu anebylo Vám zima.¨V březnu fouká,ale zahřeje vás sluníčko a koše na pláži, kterých bylo vždy dost.Jen nepijte místní whisku a jejich místní "patoky" na plážovém baru. Při další dávce vám nalijí plnou , aby se vás zbavili s úsměvem, a potom máte problémy. Kolegyně musela k lékaři a ten ji řekl, že má mín konzumovat místní alkohol. Palí v tom asi i staré boty:-)¨Takže s místním alkoholem apatrně.¨¨Pivo dobré, minerálky - nealko také.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

čisté, dost plážových košů i slunečníků po celý den (ale byl březen), blízko do přístavu, jsou tam 2 mola kde se dá šnorchlovat.¨Rozhodně si vezměte brýle a šnorch.Nádhera.

Jen je potřeba se chovat kliedně, zavěsit se nad korál , nekopat a pozorovat dění pod sebou. Uvídíte co jste neviděli,když se chováte klientě . Opravdu bylo co vidět, a to mám za sebou 50 ponorů s přístrojem po celém světě:-))

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Byla jsem spokojena.Ráda se vrátím.Nečekejte luxus - naštěstí. Můžete chodit v kratasech a tričku na jídlo.

Luxus je ve vedlejším hotelu,kam jsem omylem zabloudili při cestě komplexem do přístavu.

NIc pro mě - oblékat se do šatů a lodiček na večeři o dovolené.

Toho si užiji v práci dost:-)

Myslím, že když se chováte slušně, s dobrou náladadou, tak nikdy nikdě nebyl problém,ani v Egyptě.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání