Napsat recenzi

Nikdy více

Recenze hotelu Fantazia Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2022
Přečteno: 1 059x
Recenze se líbila: 91 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

To vám byla švanda (sarkasmus), 10 dní v červenci 2022 deluxe zóna. Dovolená kterou jsme pojali cíleně jako odpočinek.

1. Příjezd na hotel - nebyl nám přidělen pokoj, důvod Italský návštěvník chce před odletem přespat na pokoji. Hm fajn, dohady přeskočme, nechali jsme se nalákat na masáže a dny welness zdarma, které upřímně už nikdy neuvidíte. Takže stěhování do chudinské čtvrti, a ano hlavně nezapomenout na bakšiš. Pecka

2. Mluvíte italsky ale nejste Ital? Sorry kámo, jsi pro nás lůza.

Především tuto větu rádi slyšíte když jste v horečkách na pokoji a voláte si doktora. Nakonec tedy přišli a pomohli, za 2 dny péče jsme zaplatili cca 250 € ale vem to čert, pojišťovna proplatila. Pár žihadel do zadnic, kapačky a hurá k vodě. Uměli vyléčit i moji horečku 37,5C kdy jak víme chlapi už umírají :)

3. Zápach z chemie - jedna rada, nepotápějte se s brýlemi v bazénech, uvidíte ty krásy co tam s vámi plavou. ale je to jak české koupaliště takže pohoda. Horší zápach byl z chemie co používali na zeleň, to tedy poslední 3 dny bylo jak ranní konývka do nosu se savem.

4. Kvalitní drink ve Fantazii neseženete, ani za úplatek. Všude vám drink mixují s jejich elixírem.

5. Jídlo, no upřímně už vím jak se cítili Němci když k nám jezdili na hory a měli k snídani párky s rohlíkem. Výběr omezen, sladké neumí jako Turci, ale zato vám udělají co? No jasně Pizzu! Jídlo ujde, je to chudá země, nebudeme si hrát na lordy.

6. Delegáti cestovek, v tomto případě Bluestyle - buď paní jela na Tripu nebo byla v jiné dimenzi. Po snaze řešit to s ní jsme došli k závěru že nám lépe porozumí Egypťan, ten tedy nepomohl ale aspoň jsme viděli že existuje.

No přátelé, suma sumárum, pokud jste důchodkyně která chce pozornost tak asi dobrý, pro děduly ne, personál je čistě pánský, tedy jde o to na co máte chuť. Pro nás pár kolem 30tky byl toto špatný vtip, sami jsme si ho zachránili pozitivním přístupem.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Pokoj v deluxe části, podmínky fajn. Jen v den příchodu tam sondovali 4 elektrikáři a hledali důvod zkratu. Nenašli. Zato jsme ho my každou noc tak 10 slyšeli jak se vypne po přepětí minibar s televizí. Sprcha dobrá.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Fajné, ranní mňau číšník zlepšil náladu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Recepce kastastrofa

Zahradníci paráda, až na to že vám přes instragram začnou čuchat po přítelkyni

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Jo plavali a dost, spokojenost. Jen přístup z pláže byl omezen starými korály.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Jaké okolí? Jste v rezortu kde ani velbloud nedává dobrou noc

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Mohl to být zážitek ale přístupem personálu jsme procitli. Neudělejte stejnou chybu. Máte rádi sebe a svůj čas, nechcete se nechat oblbnout sladkými slovy cestovky? Vyberte jinde.

Jediné co v deluxe mohu vypíchnout je nepřítomnost dětí, myslím že hranice byla 16 let.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 46
z 61 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání