Napsat recenzi

Nic moc

Recenze hotelu Hotelux Oriental Coast Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2023
Přečteno: 161x
Recenze se líbila: 65 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel jsme vybrali na doporučení pracovnice cestovní kanceláře (***) přímo na pobočce. Očekávali jsme tedy rozhodně něco jiného než zastaralý resort, zanedbaný úklid a nejhorší služby all inclusiv, jaké jsme měli tu čest na dovolených kdy poznat. Byla to tedy rozhodně naše poslední návštěva tohoto hotelu. Po této zkušenosti budeme hodně zvažovat, jestli se do Egypta vůbec někdy vrátíme.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Když byl hotel nový (rok 2008), musel být opravdu krásný. V současné době je ale vše ve stavu, který vyžaduje opravy a údržbu. Jediné plus = prostorný pokoj i koupelna a funkční klimatizace i odvětrání koupelny. Jinak čistota nic moc - úklid spočíval v zametení podlahy a vynesení odpadkových košů, na žádost doplnění toaletního papíru, ale jinak vůbec nic, za celý týden ani jedna výměna ručníků. Mýdlo na mytí rukou ani sprcháč/šampon nebyly k dispozici, dokonce ani balená voda, která měla být doplňována na pokoj 1x denně. Všechno zastaralé, oprýskané, omlácené, zdi by potřebovaly vymalovat, nábytek vyměnit. V oknech nebyly sítě, takže pokoj byl plný komárů. Několikrát jsme museli reklamovat nefunkční kartu k otevírání dveří.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Opravdu NEJHORŠÍ all inclusiv, které jsme kdy zažili! Vlastně se jednalo o chudší plnou penzi s nápoji. K jídlu bylo doslova pořád jedno a to samé, malý výběr! Hovězí maso tuhé, kuřecí nedodělané a až na mleté nebylo jiné maso běžně k dispozici (ryba pouze 2x za týden). Zákusky pořád stejné - jenom piškotové těsto, ovoce téměř žádné, zmrzlina vůbec žádná. Za celý pobyt jsme nenašli nic, na čem bychom si opravdu pochutnali!!!, ale každému chutná něco jiného. Nápoje u oběda a večeře jenom servírované, personál nestíhal, takže žízeň. Jinak na barech pořád něco chybělo, míchané nápoje chutnaly všechny stejně a byly teplé, pivo bylo vzácné a teplé (vždycky do baru přinesli jednu 0,5 l láhev a rozlili ji do 3 sklenic a řekli, že další bude za 10 minut), dokonce i voda v barelech věčně nebyla k dispozici, kafe pouze z kávomatu, ve kterém buď nebyla náplň nebo došly hrnečky. Personál v lobby baru nestíhal, protože čepoval více méně pro obsluhu, která fungovala za bakšiš. Personál v bazénovém baru většinou vůbec nebyl. Takže shrnuto a podtrženo: hlad a žízeň!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Lehátka u bazénů a na pláži i s matracemi a osuškami (na pláži k dispozici také zábrany proti větru) a místo si člověk vždycky našel. Ze tří bazénů udržovaný pouze jeden a ze tří bazénových barů v provozu také pouze jeden. Každý večer animační program, animátoři v pohodě, snažili se, ale neobtěžovali. Tenisový kurt nepoužitelný, pink ponkové pálky = prkýnka, posilovna vypadala slušně, ale nezkusili jsme. Dopoledne v bazénu aquaaerobic, odpoledne na pláži beachvolejbal. Personál uměl i česky, ale v barech a v restauraci nestíhal, uklízeč nefungoval. A ikdyž jste dali bakšiš, nic moc se nezlepšilo, jen vám začali říkat "kamarád". Delegáti jsou místní, kteří mluví celkem obstojně česky. Kromě nabídky výletů vám ale s ničím nepomůžou (prý stačí kdykoli zavolat nebo napsat sms). Když měla dcera zdravotní obtíže a chtěli jsme poradit, na zprávy delegát vůbec nereagoval. V hotelu je lékárna a fajn lékárník, který vás sice oškube o všechny prachy, ale dá vám léky, které zaberou. Wifi funguje jenom v lobby a pouze když jste tam skoro sami.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž byla celkem udržovaná, místy ale dost hrubý písek i s kameny. Dlouho voda pouze po kotníky, daleko od břehu jsou 2 laguny s hlubší vodou, kde se jde vykoupat. Voda čistá, na mělčině teplá, v lagunách příjemně osvěžující. Kolem lagun pár malých korálů, u kterých lze šnorchlovat a vidět nějaké ty rybky, ale žádná sláva. Asi v půlce pobytu jsme potkali ve vodě murénu a tím skončilo naše koupání v moři. Bez bot do vody ani krok! Molo žádné, na moře se nedostanete. Z pláže kousek k baru, WC i sprchy k dispozici. Pozor na otravné prodejce.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Pustina.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

NIC MOC! Ve výsledku fajn týden - ale jen proto, že jsme se rozhodli užít si dovolenou za každou cenu a přehlížet nedostatky!!! Do tohoto hotelu se určitě nikdy nevrátíme! A nikomu, koho máme rádi, ho nedoporučíme! Nechápu slečnu, která nám na pobočce CK tento hotel doporučila... asi mají za úkol prodat všechno…

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 69
z 109 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání