Napsat recenzi

Sentido Oriental Dream

Recenze hotelu Hotelux Oriental Coast Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2012
Přečteno: 1 533x
Recenze se líbila: 676 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkový dojem - první dovolená v Egyptě splnila naše očekávání

Negativa- dvojnásobná špatná zkušenost s recepcí hotelu

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Páráda, vyšly na nás vilky přímo u pláže, ale i dál vypadá ubytování vcelku slušně.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Rozmanitá, dalo se vybrat od všeho, personál neustále doplňoval jídlo i nápoje. Skvělá věc je italský kuchař, který připravuje hlavně těstoviny přímo čerstvé před hosty. Zpestřením je i návštěva ala carte restaurantu jednou za pobyt.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Animaci ani bazén jsme nevyužili, taky na co, když je supr moře 30 metrů od vás. K personálu nemám výhrady až na případy, za které běžný personál nemohl a stojí za zmínku.

Po příjezdu na nás vyšla vilka u pláže s dvěma ložnicemi - ještě jsme si říkali jaké štěstí. Za dva dni se večer objevil pikolík s dopisem z recepce, že jsem tam žádán. Nějaký hlavní manažer mi dal k telefonu delegáta, který mi oznámil, že se musíme okamžitě přestěhovat, protože na rodinný pokoj (dvě jizby) nemáme nárok a nic takového jsme si nezaplatili. To jsem chápal, ale postavit to tak, že je to naše chyba a muset vypadnout o dva baráčky vedle během 15 minut nám rozhodně radost neudělalo. Stačilo říci spletli jsme se a buďte tak hodní. No prostě jednání otřes.

Druhá perla ještě lepší - uklízeč zkontroluje poslední den minibar zda nechybí placený servis, vše v pořádku, podepsáno. Při odjezdu na recepci předání karty od pokoje, kontrola, vše v pořádku. Nakonec si mně pan delegát na žádost recepce vytáhne z autobusu a na recepci najednou chtějí zaplatit snědené sušenky. Následně jsou všichni

překvapeni směsicí mého řevu a několika nepublikovatelných výrazů ve třech jazycích. A najednou sušenky nechybí. Takže poučení, nechat se oje... pouze do určité míry, to asi patří k místnímu folklóru, ale vše s mírou.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Nejlepší co jsme měli možnost vidět

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Tak kolem hotelu nic k vidění, s tím se počítalo dopředu :-) Pobyt jsme si zpříjemňovali výlety (Luxor. želví zátoka)

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Až na dva výše popsané negativní zážitky paráda, za pár let by hom si mohli když ne hotel tak lokalitu zopakovat

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 69
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání