Napsat recenzi

Nepěkný zážitek

Recenze hotelu Hotelux Oriental Coast Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2023
Přečteno: 169x
Recenze se líbila: 65 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Prázdné misky byly na obědě i večeři na denním pořádku. Prázdné misky byly na obědě i večeři na denním pořádku.
  • Hotel je postavený moc hezky, jen je vidět jak se všechno stářím rozpadá a nic nefunguje… Hotel je postavený moc hezky, jen je vidět jak se všechno stářím rozpadá a nic nefunguje…

Od Egypta nemáme nikdy velká očekávání, ale hotel čtyři a půl hvězdy jsme čekali že by měl být ucházející. To ale ani zdaleka nebylo a ačkoliv hotel kdysi stavěl někdo, kdo věděl co dělá a jak vypadá luxus, na první pohled je vidět jak je všechno zanedbané a rozbité.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj byl na metry poměrně velký ale to bylo jeho jediné plus. Špinavá koupelna, vlasy v odpadu, chybějící mýdlo na ruce, o sprcháči a šamponu nemluvě, rozmazaní komáři po stěnách, nefungující klimatizace která vůbec nechladila a poslední den navíc vytekla. O tom že první den vůbec nešla teplá voda nemluvě. Odpady smrděly.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Velmi malý výběr ne moc dobrého jídla, které bylo navíc celý týden stejné. Žádná ryba, grilované kuře bylo jednou za celý týden. Navíc velmi nepříjemná obsluha v prostorách jídelny. Nedivím se jim, bylo jich tam málo a nic nestíhali. Pro zmrzlinu nás poslali do supermarketu. Často jim něco docházelo (nejdřív bílé, pak i červené víno, pivo, sodovka, mátový likér do mochita, led…).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Když zavřu oči nad špínou tak vybavení hotelu celkem ujde. Pohodlná lehátka na pláži i u bazénu, bazénový bar (hotel má 3 poměrně velké bazény a v každém je bar - otevřený byl ale jenom ten v hlavním bazénu). Kromě personálu v jídelně byl zbývající personál ok.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře s dobrým přístupem do vody, dlouhá mělčina, všude hrubší písek, hezky modrá voda ale na potápění nic moc a nikde žádné molo.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Poušť a jeden supermarket.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Nikdy už tam nechci zpátky.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 69
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání