Napsat recenzi

dovolená bez chyby

Recenze hotelu Hotelux Oriental Coast Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 1 391x
Recenze se líbila: 547 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

21.6.14 jsme se vrátili se synem z hotelu Sentido Oriental Dream v Marsa Alam. Cestovní kancelář nám na poslední chvíli změnila destinaci z původního Sharm el sheikh a ani na vteřinku nelituji že to tak bylo. Tento hotel opravdu nemá jedinou chybu a není mu co vytknout, spíše poděkovat CK a české delegátce Kateřině a animátorkám Janě a Kristýně a veškerému personálu hotelu. Právem mu patří 5 hvězdiček!

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Rozlehlý hotelový komplex ve velmi upravené zahradě, ubytování ve vilkách. Velké čisté pokoje s trezorem a klimatizací, která má jednoduché ovládání, terasa nebo balkon, všechny s výhledem na bazén nebo moře. Denně uklizené, čisté, doplněná voda, v minibaru nápoje na uvítání Cola, Sprite, Mirinda. Úklid provádí pouze muži ( v Egyptě standart), ale není jim naprosto co vytknout, zdobí postele a dělají z ručníků zvířátka.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo moc chutné! Jedna hlavní restaurace a dvě ala carte - rybí a italská. Velké množství ovoce i zeleniny, výborné těstoviny - s výběrem přísad a omáček - kuchař je připravuje před vámi s ochotou a úsměvem a stojí za to:-)! Při snídani palačinky, vaječné omelety,sýry...a jejich sladkosti a dortíčky......Hlavní jídla moc dobrá a velmi chutné polévky. V italské restauraci vyhlášený biftek:-), pro děti pizza. Rybí restaurace na pláži je moc příjemná k posezení a rybí menu není špatné, italská je ale určitě lepší. Obědy se podávají i ve venkovním baru u moře - hranolky, pizza, sendviče, zelenina.....nemusí se do hlavní restaurace.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Hotel má v zahradě tři bazény a brouzdaliště pro úplně malé děti, každý bazén má vodní bar s výbornou obsluhou, jsou stále usměvavý, povídají, nikdo není nepříjemný. Pro zábavu šachy, minigolf, hřiště na volejbal, dětský Crococlub....animátoři zajišťují stálý program. Před recepcí několik obchůdků k nákupům suvenýrů, lékárna, fitness, masáže a kosmetický salon,. možnost připojení k internetu. Veškerý personál je usměvavý, se vším vám rád poradí a pomůže, bakšiš nehraje roli:-). rozhodně velmi milé jsou obě české animátorky a delegátka a šéf delegátů pan Ibrahim. Na pláži i u bazénů vám nabízejí různé služby, stačí s díky odmítnout, nikdo neobtěžuje, eventuelně je možno vyvěsit červenou vlaječku na slunečník, pak vám nenabízí nic. Lehátek a slunečníků je spousta volných, není vůbec nutné jako v jiných hotelech již ráno běhat s osuškami rezervovat lehátka, naopak. Výměna osušek u bazénů i na pláži je standartem.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž je písčitá, čistá se spoustou lehátek a slunečníků. My jsme přiletěli při úplňku kdy byl velký odliv a moře ustoupilo o cca 300m. Přesto byly velmi příjemné vyhřáté laguny ideální pro děti. Po prvních pár dnech již bylo vše jak má být, moře pro šnorchlování s hloubkou od 1 do cca 4 metrů, mořský život opravdu krásný, spousta živočichů. Po pláži je možné se procházet na obě strany, směrem vpravo byla procházka moc hezká.. .pro zabavení dětí - mušličky, úlomky králů a kraby poustevníci

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

stejné jako všude v Egyptě, do města El Quiser cca 30km....určitě ale stojí za to například výlet na Safari do pouště a hor....

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Luxusní hotel s velmi kvalitními službami pro krásnou dovolenou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 69
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání