Napsat recenzi

příjemná dovolená

Recenze hotelu Hotelux Oriental Coast Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2023
Přečteno: 59x
Recenze se líbila: 62 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do hotelu Hotelux Oriental Coust dříve Sendito Oriental Dream jsme letěli již po desáté. Před odletem jsem četla hodně negativní recenze ,a tak jsem se rozhodla napsat po návratu z dovolené svoji. Za těch 10 let máme srovnání v čase. Ano, služby jsou jiné, hotel má jiného vlastníka, ale z našeho pohledu nedošlo k žádnému dramatickému zhoršení poskytovaných služeb.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Po příjezdu do hotelu už nedostanete uvítací drink, ale hned vám nasadí náramky a můžete užívat all inclusive. Je pravda, že hotel je starší a zvlášť koupelny v pokojích jsou značně opotřebované a to může u části klientů vyvolat nespokojenost. Pokoje prochází postupnou rekonstrukcí. Když nejste spokojení a něco nefunguje, můžete požádat o výměnu a pokud je to v rámci obsazenosti hotelu možné, vyhoví vám. Arabský svět je jiný, takže nečekejte, že budete mít zařízení jako v evropské destinaci. Pokoj byl každý den uklizený, ručníky vyměněny, doplněna balená voda. Pokud se vyskytl problém, byl řešen a po několika urgencích na recepci vyřešen. Nečekejte, že to bude hned.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Stravě nemáme co vytknout, za nás bylo jídlo výborné. Mají pravdu ti, co píšou, že se stále opakuje beef, kuře, atd, ale vždy je jiná příprava, jinak ochucené. Proto nechápu hosty, kteří si stěžují, že je /zase kuře/.Byl velký výběr salátů, čerstvé, dušené, restované zeleniny, každý den jinak ochucená rýže, brambory, bramborové lupínky, hranolky, vynikající špagety. Na výběr bylo všeho dost. Každý večer se podával červený meloun a čerstvé placky.

Zákusky nemohu hodnotit.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Areál hotelu je upravený, s pěkně udržovanou zahradou, bazény, mini golf byl částečně v rekonstrukci, posilovna atd. U plážového baru chybělo na WC mýdlo a papírové ručníky. Pitnou vodu si můžete sami čepovat z barelů na barech. Wifi je zdarma, jen když je přetížená síť, musíte se několikrát přihlašovat. Personál byl ochotný, učí se česká slova, aby nám lépe rozuměl a jestli dáte nějaký bakšiš, záleží na vás. Služby animátorů jsme nevyužívali.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž čistá, pěkně upravená, výměna plážových ručníků každý den. Na plážovém baru nalévají pivo do malých plastových kelímků a je teplé. To je ke zlepšení Jezdíme šnorchlovat a moře nás taky nezklamalo. V lagunách je plno rybek a zatím krásné korály v laguně vpravo od hotelu. Když je odliv, moře hodně ustoupí a může to být pro někoho nepříjemné, že musí dlouho jít, než se dostane k vodě.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Vpravo vilky a dál poušť.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Jezdíme do tohoto hotelu na dovolenou odpočívat a ne hledat chyby. Záleží, kolik pozornosti a důležitosti jim chcete věnovat, protože pokud chyby budete hledat určitě je najdete. My jsme si dovolenou užili v klidu a pohodě, poznali jsme nové přátele a na podzim se sem zase rádi vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 69
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání