Napsat recenzi

Už bych nedoporučil

Recenze hotelu Hotelux Oriental Coast Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2022
Přečteno: 482x
Recenze se líbila: 100 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velké zklamání

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Standard. Měl sem štěstí. Fajn byl uklízeč, moc příjemný stařík držel úklidem pocit, ze je vše čisté, ale rozhodně pokoj nebyl fresh celkově. Koupelna v pořádku, pokoj naštěstí patřil k těm po rekonstrukci

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Naprostá hrůza. Pár jídel opakujicich se každý den (11 dnů). Kvalita salátů a dortů z let kdy bylo Sentido fajn hotelem jsou opravdu pryč. Abych si po třech dnech říkal, že jsem opravdu měl po letech věřit recenzím tohoto hotelu by mě nenapadlo. O kvalitě jídel vůbec nemluvím. Nejsem žádný gurmán, ale to co se tady podává hostům není prostě OK. Čekal bych to v restauraci na nádraží v Horní Dolní. Na dvanácti denní pobyt s dětmi musím říct, že moje dcery obdivuji, že každý den na těstovinách a špagetach vydržely.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál byl skvělý jako pokaždé. Jejich vstřícnost mám rád. Bakšiš k jejich zivotu patří a v Egyptě se s tím počítat musí. Jejich mzda je někde kolem 70eur/měsíc. Vybavení.... většina věcí a zařízení ke sprijemneni pobytu již funkčních není. Animace je.... vlastně není. Naštěstí krámky fungují pořád. Dvakrát se stalo, že po ránu nebyly osušky na pláž a tak byl prostě den na lehátku bez osušek. Vedení hotelu je špatné.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Miluju toto místo, jasně laguna při odlivu není ideal a musí se za vodou jít pár metrů. Na druhou stranu zdejší atmosfera u moře a moře je fajn. I pro děti je vše pod vodou viditelné, kdyz se učí šnorchlovat.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Vybudovaný resort v poušti a mimo areál jen špína a poušť

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Můj třetí pobyt zde. Rok 2017, 18 a letos. A již nejspíš naposledy. Strava je tak špatná, že za peníze co jsem utratil opravdu očekávám víc. A víc myslim, alespoň standard. V současné době bych dal hotelu dvě a půl hvězdy. Víc ani nápad. Takto je klient opravdu uveden v nepravdu. Po prvních dvou pobytech bych doporučil Sentido každému. Letos jsem rád, že jsem byl s dětma v klidu 12 dnů u moře, ale o hotelu prostě mluvit nebudu a touto recenzí se k němu vyjadřuji naposledy. Minimálně dokud se hotel neposune. Myslim, že tak jak to je nebude dlouho trvat a bude po hotelu.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 69
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání