Napsat recenzi

Recenze penzionu Fenix ve Vrchlabí

Recenze hotelu Penzion Fénix **** (Česko - Liberecký kraj - Liberec)

Hodnocení:
průměrně: 1,8/5
Vloženo:
Pobyt: únor 2018
Přečteno: 77x
Recenze se líbila: 296 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Toto ubytování nedoporučuji. Strava i ubytování katastrofální, předražené. Těšili jsme se domů. Nechápeme, jak může mít penzion 4 hvězdy.

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Penzion je na hlavním tahu do Špindlu, celodenní velký provoz, auta jsou slyšet stále. Zdi jsou patrně z papíru, jsou slyšet veškeré zvuky z obou vedlejších pokojů, zejména z koupelny, neustále slyšíte, jak někdo používá toaletu, splachuje, sprchuje se, hučí větrák, teče voda... Večer při usínání to bylo až strašidelné. Postele velmi nepohodlné, tvrdé tak, že bolí záda. V penzionu se neuklízí, není k dispozici smeták, abyste si aspoň zametli drobky, za celý týden nevynesen koš. V koupelně při příjezdu špatně umytý (či neumytý) sprchový kout a wc. Na celý týden jsou k dispozici maličké ručníky, které se nevyměňují. Není zde tekuté mýdlo, jen maličkaté obdélníčky (po krátké době vypotřebované), toaletní papír se nedoplňuje. Pokoj je velmi malý, v podstatě vše miniaturní, postel, úzké poličky místo skříně, maličké stoličky místo nočních stolků, maličký stolek a židle, vše jak pro panenky, včetně televize, na kterou aby člověk koukal lupou.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Snídaně každý den stejná, míchaná a sázená vejce, mini párečky, čokoládové a kukuřičné lupínky, ke kterým byl za týden 3x bílý jogurt jinak mléko, jeden druh salámu, sýr, světlé rohlíky a chléb, 2x v týdnu byl závin, ledový, patrně vyndán z mrazáku, káva a čaj. Absolutně žádné ovoce a zelenina, tmavé pečivo. K večeři samé polotovary z mrazáku, pro člověka zdravě se stravujícího nemožnost si vybrat z jídelního lístku, který obsahuje jen pár položek. Kousek od penzionu je motorest, nevypadá lákavě, ale najíte se lépe než v penzionu. Jídlo nezdravé i na sjezdovkách, restaurace v Herlíkovicích nabízela cca 5-6 jídel, typu smažený sýr, řízek, guláš, svíčková, borůvkový knedlík.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,8/5)

Recepce byla prázdná kdykoliv jsme kolem ní prošli. Při příjezdu se těžce hledá. Venku místnost na lyže, u vchodu botník na přezkáče. Parkoviště u penzionu zdarma, místo jsme vždy našli, ale penzion asi nebyl zcela obsazen. Wifi v celém penzionu sice zdarma, ale neustále vypadává, takže k ničemu.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (2,2/5)

Lyžařský areál Herlíkovice - Bubákov je poměrně velký, takže množství lyžařů se rozložilo do více sjezdovek. Větší nápor je na Bubákově, který je příznivější pro začínající lyžaře a rodiny s dětmi. Vlekaři pomáhají dětem u kotvy a pomy. Je zde velké množství lyžařských výcviků a dětí v lyžařské škole. V plusových teplotách kape z lanovky na Bubákově černá kapalina, která zcela zničila bundu i kalhoty.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

V okolí nic není, jeden frekventovaný hlavní tah, žádné obchody, nemožnost hezké procházky. Kousek od penzionu je stanice skibusu. Pěšky na sjezdovku cca 20min. Parkování u sjezdovek je dostatek, zdarma.

Celkový dojem  průměrně (1,8/5)

Za cenu 700 Kč na osobu si představuji mnohem lepší ubytování se snídaní. Jedinkrát jsme se dobře nenajedli a nevyspali.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání