Napsat recenzi

Penzion Fenix Vrchlabí

Recenze hotelu Penzion Fénix **** (Česko - Liberecký kraj - Liberec)

Hodnocení:
průměrně: 1,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 454x
Recenze se líbila: 566 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 3

NEDOPORUČUJI, otřesný zážitek.

Hlavní jídlo servírované, první večeře na nás nezbyla a to jsme přišli včas, náhrada smažený sýr. Začátek snídaně posunut z 08:00 na 08:20, bez omluvy. Druhý den místo obědu objednán balíček překvapení (dětské pitíčko, sušenka, namazaný chleba, jablko). O řízku si nechte zdát. Objednaný oběd opět nebyl, vypadlá elektřina na 24 hod.(není snaha zprovoznit elekřinu) náhrada balíček s chlebem, bez omluvy. Provozní nereaguje. Na noc po chodbách svíčky. Nikdo s váma nekomunikuje. Welness daleko až v Peci pod Sněžkou bez plavek hotel PECR. Za pobyt ve Fénixu VYHOZENÉ peníze. Platíte za vše, parkování, záloha na ovladač televize, pomalu i za pozdrav. NIKDY více.......

Ubytování  průměrně (2,2/5)

Nové, čisté ....... bez mýdla, poličky v koupelně, jeden malý ručník. Nejsou skříně a raminka na oblečení, místo nočních stolků židličky. Zakoupením na slevovém portálu možnost ubytování na 3 noci, bohužel nebyl volný termín, tak pouze na 2 noci (středa - pátek) opuštění pokoje do 10:00 pod sankcí, samozřejmě objednaný oběd od 12:00 h odeberete nebo ne.

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

Žádná sláva, objednává se den dopředu ze 2 jídel, možnost místo obědu balíček na cestu. Balíček obsahuje dětské pitíčko, sušenka, 1 tavený sýr, jablko a namazaný chleba se šunkou (2 krajíce). Jídelna se uzavírá v 19:00 h. Není zde celodenní restaurace. Naštěstí vedle krásný motorest denní menu od 75,- Kč.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,8/5)

Nezkutečné co si majitel může dovolit k hostům..... Recepce jak v zotavovně ROH s okénkem.

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (2,2/5)

Bylo léto, nehodnotím

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Hlavní tah na Špindl, MALÉ parkoviště a placené 50,- Kč den

Celkový dojem  průměrně (1,8/5)

Nedoporučuji, jestli chtete pohodový pobyt jeďte jinam. s welness to nemá nic společného.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ivo: Divím se pisateli, že si nevzal nabídku z Montany - 14. 7. 2016 14:11

Nebo ze Savoye, kde by byl při jeho nárocích spokojen. To je ale určitě jiná cenová hladina! Shrnutí : Pokud někdo chce pobyt s plnou penzí za 800Kč ze slevomatu, tak neremcá! reagovat

Olda: Re: Divím se pisateli, že si nevzal nabídku z Montany - 15. 7. 2016 7:57

Pokud jezdí návštěvník v Hummeru a neumí řídit tak to parkoviště pro něho bude problém, stejně také nepřítomnost služebníka reagovat

Robert: Počet parkovacích míst - 11. 8. 2016 10:06

Nejde o velikost vozidla, ale o počet parkovacích míst. Při plné obsazenosti penzionu a zaparkované dodávce u kuchyně, bohužel nezbyde místo pro klienty a musí parkovat naproti v sídlišti. Přitom si platí parkoviště. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání