Napsat recenzi

Nejhorší dovolená v česku

Recenze hotelu Penzion Fénix **** (Česko - Liberecký kraj - Liberec)

Hodnocení:
průměrně: 1,8/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 231x
Recenze se líbila: 473 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zvenku vypadá penzion hezky komunikace s recepční velmi chladná a odměřená poplatek za parkování byl opravdu šok i záloha na ovladač k televizi která skoro vůbec nejela protože neustále vypadaval signál,chování perzonálu velmi chladné a odměřené nějaká nabídka a typy na výlety od recepční nulová strava horší ja za komunistů ve školni jidelně, jak psal již předchozí host v balíčku pitíčko ´polosuchý chleba sušenka no hrůza bes měl by pan majitel uvažovat o uzavření tohoto odpudivého penzionu jsem už nikdy více i se slevou to byl příšerný propadád navštívila jsem hodně míst naší republiky a s tímto jsem se ještě nikde nesetkala....... zaplat buch že ta kových ubytovacích zařizení je tak poskromnu a doufám že brzy zmizí uplně z naší krásné země Zuzana

Ubytování  průměrně (2,2/5)

ubytováni v celku ušlo čisto v pokoji bylo dětské postele z Ikea hrůza žádná skřín jen poličky v kopelně chyběla polička a malé plastové kelímky v kterých ani zubní pasta nestoji protože je těžší než ten kelímek..........

Strava a stravování  průměrně (2,2/5)

čtyři dny stejná snídaně káva hrůza ostatní jidla taky běs výber 2 jídla nic moc výběr na ůrovni školní kuchyně

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,8/5)

vybavení průmerné služby a personál k tomu se nebudu ani vyjadřovat

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

není kam jít

Celkový dojem  průměrně (1,8/5)

nejhorší dovolená jakou jsme zažily celkový dojem jedno velké zklamání

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 1
z 5 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Liberecký kraj - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání