Napsat recenzi

Špatné ubytování

Recenze hotelu Narcia Resort Hotel Side ***** (Turecko - Side - Kumköy)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 562x
Recenze se líbila: 532 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Zájezd byl od vaší c. k. Zájezdy do: Turecko Side Narcis Resort +++++ od 25.09. 2013 do 05.10. 2013.(označen 5 hvězdičkami).

V klasifikaci CK je : Wi-Fi v v lobby a v pokojíchhlavní budovy zdarma !!!! Na recepci jsme dostali pokoj č. 1504 kerý se nacházel

podle mne ve vedlejší 6-ti patrové budově a Wi-Fi zde nefungovalo. Šel jsem to reklamovat na recepci anglicky ,ale dělali jako že nerorumí.

Měl jsem zablokovaný v mobilu přímý vstup na inertnet, abych mohl používat zdarma nabízené Wi-Fi . Druhý den na schůzce jsem tom informoval delegátku,že nejsme v hlavní budově , a telefon s Wi-Fi nefunguje. Na recepci mi pak zřejme tajně odpojili blokování internetu na Wi-Fi místo na ůčet hotelu ( t.j. zdarma) , šlo na můj účet a telefonika mi naúčtovala za to navíc 600 .-Kč.

Vím že musely pokoje v hlavní budově být volné, protože jsem měl telefonický přiíslib od CK SHENKOS,s ,že má pro mne reservaci !!!

Také dva české z Ostravy které nastupovaly 28. 09. byly umístěny v hlavní budově. dva dny jseme se ženou nevybalovali a dou fali že nás

ubytují ve vybrané kategorii hotelu !!!

Hotel jsme si vybraly proto ,že po dobu dovolené jsme museli být ve spojení s celou rodinou. Nabídka hotelu s Wi-Fi zdrarma byla pro

nás důchodce prioritou.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Nedodržen vybraný typ 5-ti hvězdičkového hotelu !!!

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

V hlavní budově tři prosklené moderní výtahy a všechny ostatní služby, v naší šestipatrové dole jídelna a jeden výtah, na který se věšně čekalo.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Moře tepléplavání ve vlnách také, jen lehátek na velikost mohlo být více.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Celkový dojem dobrý,který zkazilo jen špatné ubytování !!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání