Napsat recenzi

Dovolená pro rodiny s dětmi

Recenze hotelu Narcia Resort Hotel Side ***** (Turecko - Side - Kumköy)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 3x
Recenze se líbila: 17 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pohodová dovolená pro rodiny s dětmi. Tobogány a skluzavky pro větší i menší a brouzdaliště pro nejmenší. Kolotoče každý večer, představení každý večer, hřiště, na pláži fajn bar, vždy volná lehátka, písek, moře čisté a kousek do krásného historického Side.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Čisto. V minibaru nejdřív i limonády, potom doplňují už jen vody. Rychlovarná konvice a k ní káva a čaj. Žádný hluk z venku. Klimatizace funkční. Dá se ale zapnout, jen když jste na pokojí, takže na noc a ten, kdo pod ní spí, nastydne. Úklid neprobíhá denně.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Každý si vybere, hromady jídla uvnitř, venku u bazénu. Oběd jsme si dávali na pláži, kde je výběr menší, ale stačí. Káva z automatu, takže nic moc. Džusy umělé. Balené vody všude dostatek. Hromady zákusků, salátů, ovoce...Někdy příliš lidí, takže fronty. U bazénu zmrzlina zdarma v určitých hodinách. Hrozně lidí ale znamená často fronty a problém najít místo.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Velký bazén s větší skluzavkou a tobogánem, vedle nej brouzdaliště s miniskuzavkou pro nejmenší a z druhé strany hotelu komplex tobogánů pro malé i velké s dalším bazénem na plavání, k tomu ještě stranou jeden bazén jen na plavání. V hotelu je i hřiště a každý večer kolotoče. Večer vždy diskotéka pro nejmenší a pak pokaždé jiný program. Uvnitř hotelu je i herna na večer pro děti, prolézačka s kuličkami a automaty pro větší, ale z těch funguje jen málo a je to za poplatek. Hotel je narvaný k prasknutí, takže služby někdy pokulhávají.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Krásná písčitá pláž, čistá, moře čisté, vlny ve kterých se syn (7 let) vyřádil byly vždy dopoledne, odpo už skoro ne. Voda teplá. Nic v ní k vidění, šnorchl můžete nechat doma. Na pláži vždy dost lehátek a bar v rámci all inclusive nabízel pití a placky po celý den, jinak v době oběda slušný výběr jídla. Na pláž se dá z hotelu po silnici dojít bez problémů pěšky, není to hezká cesta, ale není to daleko. Jezdí tam i hotelový bus, ale to je zbytečné.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotel je u rušné silnice plné krámků. Jezdí bus do Side. To je kousek a je to nádherné historické městečko, které rozhodně stojí za návštěvu aspoň na jedno odpoledne.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Hotelu se dá vytknout jen to, že je narvaný k prasknutí a z toho pak plynou všechny problémy nebo nepohodlí, které se mohou během dovolené vyskytnout (fronty na jídlo, nedoplněné jídlo, pití, neuklizené stoly, zabraná lehátka u bazénu)...není to ale něco, co by mohlo dovolenou pokazit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání