Napsat recenzi

Po výměně pokoje vydařená dovolená

Recenze hotelu Narcia Resort Hotel Side ***** (Turecko - Side - Kumköy)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2023
Přečteno: 4x
Recenze se líbila: 47 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel 5* s ošuntělým vybavením nábytku, ale řekla bych, že to dělají turisté, když si mokré plavky, ručníky nechávají položené na nábytku a zůstává po nich pak nevzhledná památka. Na pokoji lednice s minibarem. Měli jsme původně třílůzák s koupelnou pro invalidy, což nám nevyhovovalo, tak jsme přes delegátku reklamovali, že je to nevyhovující. Ten samý večer nám byla koupelna uklizena a druhý den proběhla výměna pokoje bez problémů a s úsměvem. Dostali jsme menší čtyřlůžkový pokoj, ač jsme byly jen dvě.

Klimatizace fungovala, nebyl problém dvou klíčových karet k pokoji. Další dvě karty byly na hotelové osušky. Večer mokré odevzdat, ráno ve SPA hotelu čisté vyzvednout. Bohatá nabídka jídla, ultra all Inclusive, jídlo dá se říci non stop. Noční jídelna od 22,30 do 6,30 zejména, při odletu vítaná. Tři bazény, jeden menší klidný, jeden centrální s 2 skluzavkami a jeden boční s tobogány.

WiFi v celém hotelu, včetně pokoje a také v restauraci na pláži!!!

Ubytování  průměrně (3,4/5)

5* trochu zklamání z vybavení, ale matrace pohodlné, koupelna nakonec po výměně pokoje fajn

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

TOP, tak jak to očekáváme od Turecka, prostě jistota široké nabídky.

Několik druhů kolečkové zmrzliny od 13h do 20,30 h.

U bazénu s tobogány bistro.

V restauraci u pláže oběd, nápoje a turecká palačinka na, sladko i slano.

Míchané nápoje verze alko i nealko. Dost místa k večernímu posezení uvnitř i na terase hotelu.

Obědy jsme využili jen u pláže, večeře dostatek míst k sezení ve dvou restauracích uvnitř i venku před restaurací nebo podél bazénu. Servis úklidu stolů super.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Hotelové ručníky, WiFi v hotelu, v pokojích i v restauraci na pláži.

SPA sauna zdarma.

Masáž za poplatek, využili jsme a spokojenost. Masáže provádí jen ženy, Thajky, Filipínky...

V suterénu ping-pong, herna a, další herna pro nejmenší mezi bazény. Skluzavky a tobogány.

U pláže dostatek lehátek, sprcha a WC. Bus servis každých 20 min. Cesta busem 1 min 26 sec. Cesta pěšky do 10 min.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pár dní byly v moři nečistoty od trav. Ale byly to jen úseky asi z přílivu a odlivu. Stačilo si popojít cca 500 m doleva nebo doprava a moře tam bylo čisté.

Vodni atrakce. Nabídka cen v letáku, která se dá, usmlouvat. Skútr pro dva na 15 min usmlouván se slevou 10 eur.

Pozvolný vstup, moře teplé a příjemné vlny.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

V okolí hotelu další hotely a mnoho možností k nákupu typického tureckého zboží jak suvenýrů, tak oblečení, vodního vybavení.

V dosahu autobusová zastávka do antického Side. Jeli jsme po večeři v sobotu a vraceli se před půlnocí. Jedna cesta za 1 eur za osobu. Antické Side nasvícené. Možnost levných nákupů. Krámek s náramky za 1 eur. Možnost jízdy vláčkem za 0,40 eur. Procházka to není dlouhá, zvládne i dítě pěšky.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Po výměně pokoje vše na 1*. Hotel doporučuji rodinám s dětmi. Hranolky i k snídani :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Side - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání