Napsat recenzi

Grand Santana - pozor zkažená dovolená

Recenze hotelu Senza Grand Santana Hotel **** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 377x
Recenze se líbila: 442 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Celkem nový hotel který na první pohled vypadá že budete spokojeni.Pěkný areál s hezkými bazény,hezky upravená zeleň,malá nevýhoda je velká vzdálenost od letiště cca.140 km.takže další 3 hodiny v autobuse ale to není tak strašné.Pobyt 30.6-7.7. 2015.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoje jsou menší s balkónem,vybavené klimatizací,ledničkou,fénem,toaletou kombinovanou s bidetem,vana se zástěnou,trezor za poplatek 1,5€/den,vestavná skříň,noční stolky,denně se uklízí a vyměňují ručňíky ale musíte je naházet na postel nebo na zem.Dávali jsme každý den bakšiš 1€.Dveře na balkón nejdou zamknout ani zajistit.Všechno zařízení bylo funkční jen je nevýhoda jen jedna karta od pokoje,kterou se spouští i elektřina.Ve výbavě je i televize kde hraje i čt 24.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídelna v posledním patře pod střechou s okny situovanými na západ která jsou pořád otevřená a žaluzie vytažené, klimatizace vypnutá tak v jídelně je 35-40°C Snídaně jsou docela v pohodě je i z čeho vybrat a máte si i kam sednout.Oběd i večeře tragédie stojíte pořád nějakou frontu na připravované jídlo které je mimochodem na příděl krom ruské klientely která tvoří 99% hostů hotelu ti dostávají na talíř kolik chtějí a pak vše končí v koši protože nespotřebují ani polovinu.Jejich chování nemá cenu hodnotit ale slogan Dobrý prase cokoli spase je zde namístě.Kromě melounu a pomerančů jiné ovoce neexistuje,jiné maso než kuřecí zde není 2 krát byla ryba a to smrděl celý hotel.Jídlo na pultech není ani na ledu ani v chladících vitrínách takže uzenina smrdí co se nesní smíchá se s rajčaty a paprikami a jde na pult při dalším jídle zpátky,takže vyhlášené grilované speciality jako jehňěčí,skopové,telecí a hovězí zde nenajdete s all inclusive 4* plus to nemá nic společného.Pití pouze z postmixů které jsou připojeny na řád a věčně chybí příchutě,pivo natočené na baru dopředu,víno v malinkých skleničkách 1 dl absolutní hnus.Hlad mít nebudete ale budete mít celou dovolenou to samé protože nic se neobměňuje.Imodium mějte s sebou.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Vybavení není špatné ale aní ohromující,recepční se Vám snaží vyhovět,číšníci se snaží ale nestíhají ubrusy se moc nemění přibory upatlané místo skleniček všude plast,pokojské jsou v pohodě uklidí dobře a každý den,animátoří naprostá tragédie to že Vám zazpívají a nebo nahážou lžíce do bazénu a vy je lovíte za zábavu nepovažuji celý den animátor DJ pouští hudbu 95-115 Db,naměřeno staženým hlukoměrem takže se vůbec neslyšíte,když požádáte aby ubral tak kouká jako tele protože on je tady pánem-absolutní hovado.Můžete si zahrát stolní tenis dřevěými raketami,je tu pěkné dětské hřiště ovšem vedle něj jsou umístěny 2 aktivní reproduktory 300 W tak ho můžete v klidu navšťívit přes oběd nebo po 17 hodině.Domluvíte se lépe rusky než anglicky.Vedlejší bazén má 3 klouzačky tak se děti vyřádí škoda jen že jsou v provozu jen 2 hodiny dopo a 2 hodiny odpoledne.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Pláž je z malých kamínků,vstup do moře vybetonovaný a kluzký samá díra,takže starší lidé a děti mají problém.Můžete také chodit přes molo po žebříku na hloubku.Lehátka a slunečníky jsou zdarma,plážový bar funguje od 10-17 hodin můžete si dát zeleninu nebo těstoviny,stále čerstvá turecká pizza která je moc dobrá,grilují se zmražené karbanátky když dojdou tak kuřecí salám k pití pivo a nealko nic víc se zde nekoná jednou byl gyros ten byl vynikající ale fronta 20 metrů.K pláži se jde podchodem,moře je čisté,voda teplá.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Můžete navšťívit místní obchody a trh kde se dobře nakupuje,výlety je lepší zakoupit u místních je to o dost levnější i bezpečné autobusem dojedete do Alanye která je hezká

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Docela zklamání za ty peníze byli jsme v Turecku již 4 krát a nic horšího jsme nezažili nechápu kdo takovému hotelu mohl dát 4* plus a proč ho exim vůbec nabízí

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 16
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání