Napsat recenzi

dobrá dovolená

Recenze hotelu Senza Grand Santana Hotel **** (Turecko - Alanya - Mahmutlar)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 473x
Recenze se líbila: 457 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • pokoj pokoj
  • pohled z jídelny na bazén a moře pohled z jídelny na bazén a moře
  • snídaně snídaně
  • podchod od hotelu k moři podchod od hotelu k moři
  • pláže pláže
  • plážový bar plážový bar
  • pohled z mola na hotel pohled z mola na hotel
  • pohled z mola na pláž pohled z mola na pláž

Turecko má svoji mentalitu. Je to pěkný hotel, poměrně moderní. Několik bazénů (i vnitřní), které jsou udržované, čisté. Nevýhodou je 99% obsazení hotelu ruskými klienty, kteří mají před ostatními přednost. To znamená, že i kuchyně a alkoholické nápoje se podřizují ruským chutím. Hlavně vodka a gin, jinak víno a pivo. Na ostatní míchané nápoje, které bývají součástí all inclusive můžete zapomenout.

V srpnu strašná vedra, až 50°C. Nefungující klimatizace na chodbácha a hlavně v jídelně !!!!!! (ta je v posledním patře pod střechou).

Ubytování  průměrně (3,7/5)

neodpovídalo 4+ hvězdičkovému hotelu - úklid pokojů minimální, nefungující klimatizace v jídelně

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Jídlo chutné, sice se dost opakovalo, ale je jejich a bezpečné. Výborné jogurty. Ovšem při takovém množství lidí, které hotel pojme je poměrně krátká doba obědu 1,5hod. Tvoří se fronty u jednotlivých druhů jídel. Špinavé ubrusy, které nemění. Oběd je lepší najíst se v klidu na pláži.

Večeře - nejlíp se najíte na terase po západu slunce - nevýhoda - je to daleko od jídel.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Animační programy bohaté, ale vedeny v ruštině. Posilovna, stroje venku dobré. I možnost masáže (za poplatek). Plážový volejbal.

Pláž a moře  průměrně (3,5/5)

Přímo z hotelu vede podchod k moři - super. Vstup do moře je lepší přes molo a žebříky, přímo z pláže nedoporučuji. Velké kameny a kluzké kamenné plotny. Velké vlny, přes které je problém přeplavat. U pískové pláže by to nebyl takový problém. Nevhodné pro malé děti a starší lidi. Nedoporučuji jezdit v období ramadánu, což nám akorát vyšlo. To znamená - po šesté hodině uklízí na pláži lehátka, končí plážový bar atd. Lehátka a zastínění v ceně, pořád volné - výborné. Vodní sporty drahé.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Okolí hotelu hyzdí pouze přibývající výstavba, kolem které je velký binec. Obchůdků plno, turci někdy až otravní. Nejlíp se nakupuje na sobotním tržišti, kde ceny jsou poloviční a více zboží.( Vyplatí se na toto počkat). Mnoho kaváren a barů.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Mě se tam ( až na ty počáteční vedra) velmi líbilo. Je to jiná zkušenost. Nevýhodou je dlouhá přeprava z letiště -3 hodiny. Autobus byl klimatizován.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 16
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Alanya - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání