Napsat recenzi

Nikdy více!!!

Recenze hotelu Hotel Dar Ismail ***** (Tunisko - Tabarka - Tabarka)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 473x
Recenze se líbila: 547 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Hotel nesplňuje 5*, čistota pokulhává, pokud nejste Arab o jídlo, pribory prosite.Animace pro děti jsou velmi amatérské. Jedine moře splnilo naše očekávání.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Tragedie!!! Celých 11 dni jsme zalivali wv odpadkovým košem, servis na nás nemel čas!!!

Hotel odpovídá tak 3 *.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Fronta na vse. O pribory se prosite, nedockate se, tak si je vezmete z šuplíku sami. Jídlo jednotvarne, ryb minimum.V jídelně je hrozny hluk a stravování Arabů Vám nepřinese pekny zážitek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Na WiFi v hAle se ani po hodině nepripojite, dlažba u jidelny k bazénu je kluzka, o rozpáleném grilu bez servisu ani nemluvím.Recepcni DAMU to asi moc nebaví, dost dava najevo, ze otravujete.V hotelovém obchodu koupíte místo suvenýrů jen chipsy!V místní posilovne oprasite stroje.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Jedina pozitivni věc z cele dovolene. Písek čistý, moře pozvolný vstup a uzasne vlny.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Lepší nevychazet!!! Spina, smrad...

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Hodně spatny. Po teto zkušenosti víme, ze s Firo uz nikdy nikam, je to naše druha špatná zkušenost s nimi. Za tydle peníze si v Egyptě užijete super dovolenou a neprijdete si, ze furt o něco zebrate.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 18 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Petr: "nádhera" :-))))) - 22. 9. 2013 22:13

Vám se tam jako nelíbilo joooooo? to nechápu . :-))) nejste tak trošičku rozmlsaní v těch Pardubicích? :-)) si odpovím, nejste,. když to tam stojí za velký H**** !!!! reagovat

hrozny česky animator: co by si chtěl - 18. 7. 2014 18:11

A COBY SI CHTĚL ZA 12 000 HADRU ****** reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Tabarka - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání