Napsat recenzi

CK *********** Dar Ismail Tunisko

Recenze hotelu Hotel Dar Ismail ***** (Tunisko - Tabarka - Tabarka)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 616x
Recenze se líbila: 525 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 6

V termínu těsně před začátkem ramadánu jsme letěli na dovolenou do Tabarky, údajně malebného městečka, oblíbeného cíle turistů. Zajímavé bylo že moc zájezdů sem dostupných nebylo. Našli jsme zájezd za cca 12000 z ********** letecky all incl.

Nejhorší z celé dovolené byla cestovka, nejdřív v Praze zpoždění letu víc než hodinu (nechápu proč nás do poslední chvíle nechali stát před Gaty v zlodějské zóně) Ale co bylo horší na cestě zpět nám CK změnila místo odletu a místo z 13 km vzdáleného letiště jsme jeli skoro 3 hodiny až do Tunisu. CK chtěla ušetřit za letadlo. Taky časový plán byl na nic, první noc jsme přijeli do hotelu po půlnoci a odjíždělo se 7 den odpoledne, tkaže z "8" dení dovolené bylo vlastně 6 plných nocí. Příště si dopředu zjistím kdy letíme a dám si pozor na CK s tak chytře napsanými VOP, nelíbí se mi že se námi takhle vyběhli a ještě se oháněli tím že to můžou že to máme ve VOP.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Hotel pěkný, 5* určitě ne ale dal bych ***, čistý byl bez problémů, měli jsmě krásný pokoj, s výhledem do zahrady, všechno umyté a čisté jako jsme zvyklý z Evropských letovisek. Vadilo mi že hotel byl asi celý kuřácký i když jsme vyloženě kouřem obtěžováni nebyli. Chyba je wifi pokrytí jediným AP, takže dosah pouze v recepci. DAlší chyba (na 5*) je že klima nešla regulovat podle požadované teploty, buď zima nebo nic, takže radši nic.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Jídlo bylo řekl bych dobré, mohlo být víc osolené (vaječná omeleta na snídani na přání ale bez soli - proč nechápu) . Takový arabsko evropský mix, těšili jsme se že poznáme nové chutě takže tohle bylo ok. Možské plody uělat překvapivě neumí totální podešev byla i z restovaného drůbežího masa. Občas člověk neví co jí popisky chybí nebo jsou zmatené. Nicméně jíst se to dá bez problémů, i pro děti se dá podle mého najít vhodné jídlo i když prostě evropské klasiky nečekejte (to můžete zůstat doma). Hromada ovoce a zákusků (výborných).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Vybavení odpovídá místu a době vzniku hotelu, takže podle mého v pořádku. Personál před ramadánem úplně v pohodě, ochotný usměvavý, první den ramadánu trochu unavený (nedivím se) pak to bylo zase v pohodě. Vadilo mi že na chodbách a v recepci se kouří (všude popelníky) i když vyloženě zakouřeno nebylo nikde. Arabská klientela odjela před začátkem ramadánu domů.

All Inc nebyl nic moc, mrňavé kelímky, alkohol celkem ušel, mrzelo mě že nedělali koktejly a chyběl tonik (na co pak mají Jin nechápu). Jedinný ALL bar byl v prvním patře na kraji bazénu, z pláže ot bylo cca 5 minut cesta, od bazénu spíš otrava neustále běhat dovnitř. Odpolední snack - spíš zbytky od oběda (studená pizza a croasany od snídaně) druhá snídaně nevím, nic takového jsem nikde neviděl.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž a moře (hlavní důvod proč jsme jeli na dovolenou) bylo super, jemný píse, poměrně čisté moře (kalí ho písek) občas když foukalo tka i slušné vlny. Plavčík hlídá, pořádně, koupali jsme se i při větších vlnách, všechno bez problémů. Na pláži fungovalo i cosi jako ochranka, bylo tam opravdu bezpečno a klid, dostatek lehátek a slunečníků. Cítili jsme se tam dobře. Skvělý výhled.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Tabarka je malé městěčko dostupné za cca 2TD taxíkem, ale moc není důvod tam jezdit. M2st opůsobí spíš jako špinavá díra než jako turistické centrum, místy jsou tam náznaky lepších zítřů ale obecně nás tam nic moc netáhlo. Prodavači otravní až vlezlí, okamžitě poznají že jste z ČR a mluví na vás česky. původně nás lákalo i okolí hotelu ale to byl omyl nakonec jsme se moc nikam neodvážili. Zat ovýlety s CK byli parádní, výlet do Tunisu i na Bulla Regia byl super průvodce byl znalý věci a uměl vš náležitě podat (taky si to nechal dobře zaplatit....)

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Spokojenost, hotel bych klidně dporučil, loklaita taky není špatná určitě lepší než vyprahlé východní pobřeží.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Marketa: :::_ - 9. 7. 2014 0:26

pane boze stezovat si ze jidlo nebylo moc osolene? tak si prisolim,lepsi jak jidlo presolene se kterym nic neudelate. Jste na dovolene nebo chcete sedet cely den u notase ci tabletu nebo mobilu kvuli internetu?:D hotel rozhodne zakoureny nebyl . reagovat

Marketa: ... - 9. 7. 2014 0:33

a jeste neco...zde se pisi recenze na hotel ne na CK...a za spozdeni letu nema CK vliv. Na presunutou cestu ano,ale dalo se to zvladnout myslim ze lidi s detma to meli horsi. Chcete dokonaly servis? priplate si x tisic vic od jine CK reagovat

Lukas: Re: ... - 9. 7. 2014 8:40

Markéto, přečtěte si to pořádně, psla jsem že hotle byl kuřácký ale zakouřeno nikde nebylo. Je to objektivní postřeh ne kritika. To že kuchař uvaří jídlo bez chuti a zápachu pro mě chyba je bez diskuz. Stejně tak jsem napsal že udělat vaječnou omeletu úplně bez soli je divné a už ji nikdy pořádně nedochutíte. Byla to reakce na jiné recenze které píšou že jídlo bylo bez chuti, ono je celkem ok ale prostě jenom neosolené. Kuchař má jídlo uvařit komplet ne aby si to zákazník dodělával na stoje to je nešvar i v Česku !! Platil jsem celý zájez v CK kaže posuzuji celek. CK ať si tlačí na leteckou společnost, letiště, hotel je mi to fuk ! V katalogu nikde nebylo napsáno je to levné bude to stát za houby. Pokud jedu do 5* hotelu tka mám určité očekávání které prostě tent ohotel, i když je pěkný, nemůže naplnit a CK to musí vědět a přizpůsobit tomu své hodnocení tkaže za mě hotel *** . reagovat

Marketa: Re: Re: ... - 10. 7. 2014 8:52

No bohuzel,i podle recenzi s CK ********* si myslim ze tohle byli minimalni potize co nas mohli potkat. Sama jsme tri tydny byla nervozni napriklad kam nas nastehujou. S jidlem s Vami nekdo souhlasit muze,ja osobne za sebe pisu ze nikoliv.Za lonskou dovolenou od CK ****** 54000 coz oproti tady tomu zajezdu je o hodne dost. Tim ze nam za terasou vytikala zumpa na vyber bylo (all inclusiv) navyber ze tri stejnych jidel denne,pouze jeden suchy kolac denne ke svacinu a jen pul hodiny denne. Pro nas Dar ismail byl po lonskym zazitku jako raj. A na Ck si muzete stezovat ne za to ze prehodili misto to maji ve smlouve, ale za to ze nezajistili vodu ani jidlo. reagovat

Marketa: Re: Re: ... - 10. 7. 2014 9:03

no uz chapu proc neuvadite jmeno CK odepisovala jsme kde jsem jmeno uvedla a komentar zde neni. Tak to schrnu. Pro nas dovolena v Dar ismail byla naprosta bomba,loni jsme od hoodne zname CK koupili zajezd na Kos do Recka,podotykam ze cena za 2 dospeli a +1dite 54 000. tak jsme ocekavala vic.Kdyz ponecham vytekajici zumpu po celem arealu za terasama,vsude na zdech fleky od krve po komarech,jidlo? No meli jsme all inclusiv a chodili jsme kazdy vecer na veceri do restauraci,protoze to se nedalo zrat a zadny vyber.Piti uplny hnus. Takze pro nas is detmi tohle byla naprosto skvela dovolena. Ale kazdy nejsme stejny ekdo ma holt jiny naroky,jine chuti takze recenze se budou lisit.A myslim si ze na cestovano mam uz dost takze soudit taky muzu a myslim ze jsme i docela narocni.Ale mozna je to tim ze varim stravu pro deti kde se ta sul take moc nepouziva. reagovat

Kis: Jídlo na Kosu přirovnat k Tunisku? - 22. 8. 2016 23:12

To je zlý sen. Na Kosu je všech hotelích prvotřídní stravování a tohle přirovnávat k Tunisku. Tunisko je jen předražená špína a nic víc. A že je Kos dražší. No tak u takových cestovek jako jste vy *** a ****, tak je drahé všechno. My létáme s **** a o jinou CK nemám zájem pro nesolidnost a klamání spotřebitele. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Tabarka - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání