Napsat recenzi

Dar Ismail -luxusní dovolená za "babku"

Recenze hotelu Hotel Dar Ismail ***** (Tunisko - Tabarka - Tabarka)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2013
Přečteno: 1 026x
Recenze se líbila: 489 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

tak tady jsme byli poprvé a zcela určitě naposledy.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

není problém, aspoň mi ho neměli , ale jejich toaletní papír je na jedno vytření pr****, takže pokud je na pokoji fronta na WC ,ten druhý má smůlu:-))))

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

jak by řekl Bohuš , však sa to nedalo žrat!!! teď vážně, své michelinské kuchaře by měli poslat se naučit vařit někam mimo Afriku, jídlo je bez jakéhokoli pachu či chuti, chybý nápad, člověk by čekal že používají koření,které Vám cpou všude u stánků,ale do jídel ho asi zapomínají dávat, natož špetku soli,ta v některých případech dokáže zázrak a i z blafu máte najednou kulinářský zážitek :-)))

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

trezor bez baterek, klíč prej má být u klíče od pokoje, nějak se asi ale zatoulal. pokud si myslíte že za Vaše peníze pocítíte 5* servis, tak na to rychle zapomeňte, po vstupu do závodní jídelny se Vám hned zvedne kufr, když uvidíte doslova "ŽRÁT" místní populaci ,jestli si myslíte že to přežijete, tak se pletete,jako další Vás čeká fronta jak za komárů na banány,a když dáte i tohle ,tak Vás srazí na kolena nechutnej bordel na stolech po těch co dojedli ty šmakulády co tam páni mistři uklohnili. poznámka redakce: příbory si vemte z domu, budou se Vám hodit, místo v kufru nezaberou,a ušetří spoustu času a doprošování se o ně.co se týče koupání v bazénu, tak na ty krásné fotky z cestovky zapomeňte, až uvidíte batmany v něm ,ta chuť Vás rychle přejde,leda že si chcete domů přivést suvenýr v podobě nějaké civilizace :-))) jediný co se dá vyzdvyhnout je práce animátorů a pár pucfleků ,kterým práce nevadí.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

na Tunis až překvapivě krásné

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

kdo dělá ve spalovacím průmyslu, může to tu spojit s příjemným obchodem, ten bordel co je všude kolem, by si zasloužil hezkou spalovnu komunálního odpadu

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

tato dovolená by neměla stát 17-20tisíc, za tyto peníze si najdete určitě něco lepšího, ale pokud by ji nabízeli do 10 tisíc, služby by této ceně určitě odpovídaly.

Jinak co se týče Firo tour, tak by si v prvé řadě měl sehnat jiného dopravce, poněvač Tuniská společnost se neumí postarat o své pasažéry, doporučuji své pití na palubu letadla, bude se hodit, deci a půl na tři hodiny letu je málo a radši se i najíst než do toho letadla nastoupíte. Dále bych málem zapoměl na prvotřídního a na svém místě toho pravého hlavního delegáta pana TOPOLA,, tento člověk by s lidma vůbec neměl přicházet do styku,arogant a narcis jak prase, on si snad myslí že ten zájezd Vám platil on sám ze svého, tudíž má pocit že je vše v pořádku a ne aby sis myslel že je něco špatně.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Tabarka - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání